VOLE JE FANOVI: Radu Manojlović iznenadila obožavateljka!

Zvezda Granda Radmila Rada Manojlović može da se pohvali izuzetno vernim fanovima. Rada se na svom Instagramu pohvalila specijalnim poklonom koji je nedavno dobila. Jedna od vernih obožavateljki pripremila je za Radu specijalno iznenađenje. Budući da zna da je pevačici porodica na prvom mestu, ona joj je poklonila album sa fotografijama njenih najdražih.


“Postoje ljudi koji imaju ogromno srce i koji vas vole bezuslovno i bezgranično, koji stalno smišljaju kako da vas iznenade i obraduju. Jedna od njih je i moja draga Puca Šutić. Hvala mnogo, lutko moja, znaš da te puno volim i da se uvek obradujem kada te vidim na nastupu. Hvala i u Majino ime, stvarno smo se oduševile”, napisala je pevačica pored snimka.,
Ova devojka redovno objavljuje na svom Instagramu fotografije sa nastupa naše poznate pevačice. A osim toga, imaju i mnogo zajedničkih fotografija.
“Sve baš sve stane u jedan zagrljaj - najjači na svetu. Nema te votke na svetu koja bi izbrisala ovakva secanja", napisala je ona pored fotografije na kojoj je zagrljena sa pevačicom.


Autor: nadlanu.com/D.R.

Pogledajte još