OBRT U BORBI ZA STARATELJSTVO: Milan Popović dobio Severinu na sudu!

Popović je godinama pokušavao da dobije pravo da češće viđa sina, a na poslednjem ročištu sutkinja Verica Nikić izrekla je privremenu meru po kojom će dete u narednom periodu nedelju dana biti kod majke, a nedelju dana kod oca, odnosno da će od sada oni imati ravnopravno starateljstvo nad Aleksandrom.

Pojedini madiji preneli su da je Severina pobesnela zbog ove odluke, a njen menadžer Tomislav Petrović najavio je da će se pevačica žaliti na odluku suda.

Podsetimo, Popović je nedavno protiv pevačice podneo tužbu za zanemarivanje deteta, a tužio je i njenog sadašnjeg supruga Igora Kojića i njegovu porodicu zbog ugrožavanja Aleksandrove bezbednosti.

Pevačica je pre nekoliko meseci uhvaćena u laži, kada je "Blic" došao u posed avionskih karata na kojima se vidi da je ona u novembru otputovala u Ameriku sa suprugom, a bez sina, a fotografije sa ovog putovanja na društvenim mrežama objavila je tek u februaru. Sve je to uradila zbog toga što se tog novembra nije javljala na telefon Popoviću, koji je trebalo da joj vrati Aleksandra, pa je mališan ostao kod tate duže nego što je planirano. On je pokušavao da dođe do bivše supruge, a ona je iskoristila to što je dete bilo duže kod oca i Popovića odmah po povratku u Hrvatsku tužila za kidnapovanje. Ipak, nije računala na to da će istina isplivati na videlo.

Izvor: Blic

Pogledajte još