Humanitarna akcija na Gitarijadi: Ošišaj kosu - budi rOKer!

Zaječarska Gitarijada i Zaječarsko pivo pozivaju sve posetioce festivala da u petak, 30. juna, od 12 do 20 sati, učestvuju u humanitarnoj akciji ošišaj kosu - budi rOKer koja će biti organizovana na gradskom trgu u Zaječaru.

Simboličnim šišanjem bar jednog centimetra kose, svako će imati priliku da pokaže solidarnost i pruži doprinos u nabavci perika za članice Udruženja „Budimo zajedno“ koje se bore sa rakom dojke.

- Reč je o društveno odgovornoj aktivnosti kojom želimo da podignemo svest celokupne javnosti o rasprostranjenosti bolesti raka kao i značaju redovnih kontrola u cilju prevencije ove bolesti. Zato pozivamo sve posetioce gitarijade i građane Zaječara da učestvuju u akciji, i da zajedno pružimo podršku ženama obolelim od raka koje su izgubile kosu tokom lečenja hemoterapijom – ističu predstavnici Zaječarske Gitarijade i Zaječarskog piva, u ime organizatora ove humanitarne akcije koja se prvi put organizuje u okviru najstarijeg rok festivala u Evropi.


Povodom predstavljanja akcije, u 12 sati, predstavnicima medija, obratiće se organizatori akcije - Zaječarska Gitarijada i Zaječarsko pivo, kao i članice Udruženja „Budimo zajedno“.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.