ISPOVEST ĆERKE DINA DVORNIKA: Moj tata je bio budala!

Ela Dvornik (26), ćerka legendarnog muzičara Dina Dvornika, često se seti oca, koji je preminuo pre devet godina.

Modna blogerka, koja ovih dana boravi u Beogradu, ne zaboravlja savete koje joj je davao u detinjstvu, ali priznaje da neke od njih tek sada shvata.

- Moj tata je bio budala! Dete, veseljak. Bilo je zanimljivo rasti uz takvu osobu jer on nije bio tipična odrasla osoba. Bio je liberalan, nije bio dvoličan i nije mi branio nešto što je on sam radio. Zapamtila sam jednu stvar koju mi je rekao: "Radi šta želiš, samo nemoj da pušiš cigarete". Rekao je to jer je tačno znao da ću baš to da uradim. Ma, bio je blesav, neozbiljan tip, bio je kao neki Petar Pan - kaže Ela i dodaje:

- Imao je mnogo neukusnih saveta. Ljudi koji su ga poznavali znali su da ono što kaže ne smeš ozbiljno da shvatiš. Eto, jednom prilikom mi je rekao: "Ako nećeš da pušiš k*rac, onda ti i ne treba" - u prevodu: ako ne napraviš ono što želiš, nisi vredan toga. Ali to je svakako nešto što nikako ne smeš da kažeš ćerki tinejdžerki. Eto, neka druga osoba bi zbog njegovih saveta zvala socijalnu službu, ali pošto ja znam svog oca, sigurna sam da nije mislio ništa loše - smatra ona.

Ela kaže da je srećna i verena, ali ne i trudna:

- Nadimam se. I ja bih volela da znam u čemu je problem s mojim stomakom. Teško mi je da odem kod doktora jer ne želim da mi kažu da moram da promenim ishranu.

Happy birthday to my king ❤️ you are missed by the whole ex yugoslavian region. #maniac #dinodvornik

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on Aug 20, 2016 at 11:43am PDT

Izvor: Kurir
Foto: elladvornik/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.