MELINA I HARIS DŽINOVIĆ ZAVRŠILI NA ULICI: Bračni par ostao bez vile u kojoj je godinama živeo

Goran je godinama iznajmljivao vilu Harisu Džinoviću, ali zbog dugova koje mora da izmiri primoran je da je proda.

- Goran vilu prodaje za 2.000.000 evra i odmah ju je stavio na tržište. Prvo je ponudio Harisu da kupi kuću, ali folker mu je rekao da nema toliko novca. Bošković mu je potom rekao da treba da se isele jer on mora da proda kuću. Haris je bio u šoku kada je to čuo jer su planirali da se još dugo zadrže u kući. Probao je da se dogovori sa biznismenom, ali Goran je ostao neumoljiv - priča izvor upućen u celu situaciju.

Inače, reč je o luksuznoj vili koja je smeštena u diplomatskom naselju. Vila je kompletno opremljena novim i skupocenim nameštajem, poseduje prostorije za vežbanje, više soba, kupatila, gostinsku sobu... Veliko dvorište je zaklonjeno od pogleda, a od ulice ga deli visoka ograda. Stanovnici tog naselja su 24 časa bezbedni jer ih čuva obezbeđenje.

- Ono što je Džinovićima bilo odlično jeste to što je Banovo brdo grad za sebe, a opet brzo mogu da budu u centru. Harisu su blizu bili i teniski tereni u Košutnjaku i gotovo svakodnevno ih je posećivao jer je poznato da folker obožava da igra tenis. S druge strane, Melina je dugo mogla da se opušta u dvorištu a da ne brine da će joj bilo ko remetiti mir. Deca su obožavala ovaj kraj i zaista će im teško pasti selidba - završava izvor.

Ono što je najgore u celoj priči jeste to što je situacija sa kućom posvađala nekadašnje dobre prijatelje i kolege - Harisa i Sašu Matića.

- Nakon što je Džinović Daninom bratu rekao da ne može da plati kuću, biznismen ju je za istu sumu ponudio Saši Matiću. Saša uveliko razmišlja o kupovini, a to je toliko naljutilo Harisa da su se posvađali i sada ne pričaju - otkriva izvor.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još