Glamuroznom zabavom na Belom dvoru magazin "HELLO!" proslavio 10 godina postojanja u Srbiji!

Dok su zvanice pozirale fotografima i davale izjave medijima u spektakularnim toaletama na crvenom tepihu, prisutni su uživali u muzici električnog gudačkog kvarteta "Dinamika Music".

Robert Čoban - predsednik Color Press Grupe

Nakon toga pristne su pozdravili NJ.K.V. Aleksandar II Karađorđević i urednik magazina Nikola Golubović, a predsednik Color Press Grupe, Robert Čoban osvrnuo se na proteklih 10 godina postojanja magazina "Hello!" u Srbiji:

- Pre tačno 10 godina na ovom istom mestu, na Belom dvoru, proslavili smo izlazak prvog broja srpskog izdanja magazina 'Hello!'. Tada, u leto 2007. činilo se da svet ide uzlaznom putanjom u kojoj ga ništa neće omesti, tiraži su rasli, marketinški budžeti takođe, ekonomija je išla napred.. Godinu i dva meseca kasnije, počela je svetska ekonomska kriza i 'Hello' koji je na tržište došao posle magazina 'Gloria' i 'Story' imao je jako težak zadatak da usred najveće krize posle 1929. izbori mesto na tržištu! Naša kompanija bila je prinuđena da otpusti 20% zaposlenih, 'Hello!' je kao dvonedeljnik bio tešku bitku sa konkurentskim magazinima i jedva preživeo. Danas, 10 godina kasnije 'Gloria' i 'Story' se nalaze u istoj izdavačkoj kući kao i 'Hello!' ali su i dalje konkurencija, i dalje se svako od njih bori za svoje ekskluzive i svoje čitaoce! A na globalnom planu sve je počelo 1944. godine u Španiji kada su Antonio Sančez i Mercedes Kalderon pokrenuli magazin 'Hola!'. U Evropi je besneo rat, u Španiji je bila Frankova diktatura a u Barseloni je pokrenut magazin koji će decenijama kasnije postati najčitaniji časopis o poznatima na planeti. Godine 1988. pokrenut je britanskih 'Hello!', kasnije i ostala izdanja, danas ih je više od 20 širom planete i mi smo ponosni što smo deo te porodice. Mercedes Kalderon danas ima 96 godina i još uvek svakog ponedeljka pregleda modne strane španskog izdanja magazina 'Hola!'. 'Hello!' je naravno magazin o poznatima ali se mi svih ovih godina nismo družili samo sa slavnim i bogatim ličnostima. Duboko verujemo da je obaveza svih nas koji smo imali sreće da se bavimo lepim zanimanjima i izlazimo na mesta poput Belog dvora, da vodimo računa o onim ljudima koji nisu imali tu sreću! Zato smo među prvima pomogli migrante u centrima u Bogovađi i Bani Koviljači, beskućnicima i našim starima u Futogu i Novom Sadu i deci sa posebnim potrebama u Veterniku... Pre 10 dana na Casablanca Partiju pozvali smo vas da podržite UNICEF, danas vas pozivamo da podržite Fondaciju Princeze Katarine... Za kraj, moram da se zahvalim svim dosadašnjim urednicima magazina 'Hello!', novinarima i fotografima koji su svih ovih godina radili za njega! Hvala svima što ste 10 godina sa nama i uživajte večeras!

Za dobru zabavu tokom ostatka večeri bio je zadužen "Magelan" bend, a u prelepoj bašti Belog dvora su uživali NJ.K.V. Aleksandar i Katarina Karađorđević, ambasador Aližira Abdelhamid Šebšub, ambasadorka Indije Narinder Čauhan, ambasadorka Izraela Alona Fišer Kam, ambasador Pakistana Sajed Adil Gilani, prvi sekretar ambasade Gvineje Musa Kamara, ambasador Kipra Konstantinos Eliades, predsednik Unicefa u Srbiji Mišel Sen Lot, direktorica EIB u Srbiji Dubravka Negre, direktor Instituta "Servantes" Enrike Kamaćo Garsija, Lepa Brena, Ašok Murti, Aja Jung, Cile i Beba Marinković, Sofija Milošević, Snežana Dakić, Žarko Jokanović, Milica Milša, Stefan Živojinović, Neda Ukraden, Sloba Stefanović, Ivana Stamenković, Suzana Perić, Marija Veljković, Marko Rokvić, Dejan Tomašević, Vlada Mandić, Stevan Anđelković, Lena Bogdanović, Lena Kovačević, Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Milica Todorović, Iva Štrljić, Olivera Kovačević, Vesna Dedić, Duška Jovanić, Aleksa Perović, Boško Jakovljević, Tamara Paunović, Biljana Obradović, Maja Manojlović, Sandra Perović, članice benda "Frajle", Verica Rakočević, Zorana Jovanović, Ivana Maksimović, Milan i Katarina Gromilić, Ivan Golušin, Dejan Milićević, Jelena Trivan, Ivona Pantelić, Dejan Petrović, Mirjana Vujčić, Milojko Pantić, Natalija Dević, Marina Tadić, Marina Visković, Dajana Paunović, Rada Manojlović, Aida Đedović, Ivana Đorđević, Sanja Ilić i mnogi drugi.

Pogledajte još