IMA SE, MOŽE SE: Džinovići se useljavaju u vilu vrednu dva miliona evra?!

Folk pevač Haris Džinović sa suprugom Melinom i decom Đinom i Kanom deset godina je živeo u kući na Banovom brdu koja je u vlasništvu Gorana Boškovića, brata Danice Drašković. Kako je Goran odlučio da tu vilu proda, Haris je mogao da završi na ulici, ali se brzo snašao i kupio plac na Dedinju gde je sagradio luksuznu kuću.

Nezvanično, Džinović je početkom godine kupio parcelu na Dedinju, a za svega pet meseci je izgradio luksuznu vilu koja se procenjuje na dva miliona evra. U elitnom beogradskom naselju komšije su potvrdile da se Melina i Haris uskoro useljuju u novi dom.

- Viđali smo Džinoviće kako dolaze ovde. Tokom gradnje kuće Haris je skoro svaki dan dolazio da nadgleda radove i majstore koji su radili. Nije ništa prepuštao slučaju, već je želelo da učestvuje u svakom delu gradnje. Čuli smo da su iznajmili arhitektu koji se bavio celim uređivanjem kako spoljašnosti tako i unutrašnjošti doma - otkrivaju komšije koje žive u istoj ulici gde će se i Haris uskoro doseliti.

Novi dom Džinovića, prema proceni građevinskih stručnjaka, vredi oko dva miliona evra.

- Gornji sprat je predviđen za decu, dok se u donjem delu doma nalazi prostrani dnevni boravak s ogromnom kuhinjom. Pošto je poznato da Haris obožava da kuva, njegov uslov je bio da kuhinja bude velika da bi za svoje goste mogao da sprema omiljene specijalitete. Melina je želela da ima ogroman garderober i posebnu sobu gde bi mogla da stavi sve svoje kreacije - rekao je izvor blizak Džinovićima.

Inače, Haris i Melina će se sa decom u ovaj dom useliti krajem leta kada će unutrašnjost doma bila u potpunosti završena.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još