BORBA ZA POTOMSTVO: Severina ponovo bila na vantelesnoj oplodnji?

Naime, hrvatska pop pevačica rešila je da ovog puta ne dozvoli da joj bilo šta poremeti toliko željenu trudnoću.

- Severina je svesna da joj godine ne idu u prilog, ali s obzirom na to da je odabrala vrhunske lekare i da je njeno zdravstveno stanje generalno dobro, veruje da ima šanse da se ponovo ostvari kao majka, i zbog sebe i zbog Igora, kome će to biti prvo dete. I njen sin Aleksandar priželjkuje da mu mama rodi brata ili sestru, iako već ima polubrata koji se zove isto kao i njegov otac - Milan - kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je upravo stres zbog suđenja sa bivšim emotivnim partnerom Milanom Popovićem u vezi sa starateljstvom nad petogodišnjim Aleksandrom doprineo da Seve izgubi bebu, ali da je odlučna u nameri da ne dozvoli da se to ponovi.

- Ona je sada veoma oprezna, izbegava da je bilo šta uznemirava, pa zato ne čita ni novine ni portale. Postavi poneku sliku na društvene mreže zbog kontakta s publikom i to je sve. I Igor joj u svemu ugađa, nedavno su išli i na odmor u Tursku, tako da uskoro očekuju lepe vesti, ali ne nameravaju da bilo šta objavljuju dok trudnoća ne poodmakne - zaključuje sagovornik, dok Severinin menadžer Tomica Petrović nije odgovorio na poruke novinara.

Posle optužbe da je zbog stresa prouzrokovanog njegovim postupcima izgubila dete, Milan Popović je izjavio da mu je žao ako je to tačno.

- Ako je istina da je izgubila bebu zbog stresa koji je ovaj proces prouzrokovao, veoma mi je žao zbog toga. Oni su mladi i siguran sam da će imati novu mogućnost za dete. Mogu zamisliti kolika je to tuga i žalost za jednu porodicu - rekao je Popović.

Podsetimo, Kojićeva je nedavno ispričala kako je izgubila dete.

- Prošle godine je kasnio s vraćanjem Aleksandra 13 dana. Ja sam tada išla na vantelesnu oplodnju sa suprugom Igorom, kome sam neizmerno zahvalna. Nisam smela da se izlažem stresu. Poslala sam mamu po Aleksandra, ali Milan nije hteo da joj ga preda. To je učinio tek kad je reagovala policija, koja je protiv njega htela da podnese krivičnu prijavu. Tada sam izgubila dete, ali ovo ne planiram da izgubim - izjavila je pevačica u jednoj televizijskoj emisiji.

Izvor: Alo!
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još