SVE ŠTO JE NA SILU NIJE DOBRO! Danijela Vranješ: Ne treba biti majka po svaku cenu

Naime, glumica ima pomalo neobične stavove o majčinstvu. Iako kaže da za to godine nisu bitne, nije pristalica vantelesnih oplodnji.

- Nisam se spremala da budem mama. Nikada nisam ni mislila da ću to postati i ta tema nije me opterećivala. Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i bez razmišljanja o tome hoću li se udati i imati dete. To je ljudima veliki kamen spoticanja. Mnoga deca rađaju se u pogrešnim vezama, jer se potomstvo i brak jure. Takođe, brojne divne veze su upropašćenje jer parovi ne mogu da imaju decu, onda idu na vantelesne oplodnje, ženi se od hormona raspadne psiha, a zatim i odnos. Sve što je na silu, nije dobro - ispričala je Danijela Vranješ.

Ona je dodatno istakla da je kada su vantelesne oplodnje, ipak pomalo drugačija od drugih žena:

- Po tom pitanju malo sam fanatik i smatra da, ako dete treba da se rodi, rodiće se. Ne mislim da po svaku cenu treba biti majka.

Kada su u pitanju njene godine glumica smatra da nije fenomen, već da je kao većina majki iz Holivuda.

- Ne razumem zbog čega se ljudi toliko iščuđavaju. Živim život kakvim žive i moje svetske koleginice. Sve one izgledaju bolje i mladolikije od mene i rađaju decu ako hoće, ali samo kod nas se javne žene tretiraju kao čuda ako se porode kasno - ispričala je Danijela Vranješ.

Izvor: Kurir.rs/Story
Foto: danijelavranjesica/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.