Vikend u kojem smo dobili tri finalistkinje za izbor za Miss Srbije!

U petak uveče na prelepom bazenu hotela Euforija u Šapcu, izabrana je najlepša Šapčanka, Hristina Vujinović, budući student pete godine medicine, budući esteski hirurg.

Bogat muzički program i nastupi Sax and Groove, Sanje Kocić, i Infinity band & Branimira Banjanina, Nemanje Atonić, MegaMix Bend i glumice Katarine Stojanović, učinili su da ovo polufinale bude jedno od najboljih. Devojke su blistale u haljinama crnogorskog dizajnera Aleksandra Dudado-a, nagrađivanog za svoj rad.

Samo dva dana kasnije u nedelju na bazenima Borkovac u okolini Rume izabrana je devetnestogodišnja Marija Milić koja studira diplomatiju i bezbednost, a ima i uspešnu karijeru u modelingu.

Ni vremenski (ne)uslovi nisu poremetili lepo osmišljen program i nastupe Etno grupe Vrelo, Mikija Mećave, Hasana Dudića i DJ Ogija. Kreacije Vladanke Celić specijalno urađene za ovu priliku isticale su ženstvenost naših lepotica.

U ponedeljak u Leskovcu dobili smo Miss Južne Srbije, učenicu Janu Radulović. Rođena Nišlijka nije mogla da sakrije uzbuđenje!

Sestre Ugrčić, čije su haljine nosile devojke, istakle su kako im je zadovoljstvo što učestvuju na polufinalu kako što je ovo.

Luksuzni prostor restorana Olimp Lux bio je idealan za održavanje ove manifestacije, a proslogodišnja finalistkinja izbora za Miss Srbije Maja Smiljković, osmislila je ceo događaj i pokazala visok stepen organizacijske sposobnosti.

Za šminku je bio zadužen Golden Rose a za obuću Dichmann.

Sve pobednice dobile u stipendiju za trogodišnje studije na R&B koledžu u Beogradu!

Sledeće polufinalno takmičenje održava se u etno selu Sunčana Reka 17.08. u 20h.

Autor: nadlanu.com

Foto: Promo

Pogledajte još