Ne propustite veliku letnju završnicu ključnu za lepotu i zdravlje vaše kože!

Istraživanja kažu da je avgust jedan od najtoplijih meseci u godini. Izuzetno visoke temperature, koje su obeležile ovo leto i koje nam prema prognozama slede i u narednom periodu, kao i visok indeks UV zračenja, mogu ostaviti brojne negativne posledice na koži. Među njima se, pored već dobro poznatih posledica negativnih efekata sunčevog zračenja, nalazi i gubitak vlažnosti, kao i umnožavanje komedona (to jest mitisera), jer sunce podstiče pojačano lučenje sebuma i vodi zadebljavanju kože, pa se sebum teže izlučuje, a pore zapušavaju. Kada se ovako zapušena pora inficira – eto upaljene bubuljice!

Nivo i karakter ovih promena, naravno, zavise od tipa kože, mesta i dužine izlaganja suncu, pridržavanja rutine nege i mera fotozaštite koje sprovodite.

Zato, ukoliko ste ovog leta u pogledu zaštite i nege kože bili disciplinovani, nemojte se opuštati, već ostanite dosledni. Ako ste, ipak, pod uticajem ležernog letnjeg ritma, neke od koraka zaštite i nege povremeno izostavljali, završnica leta pravi je momenat da, adekvatnom zaštitom, čišćenjem i hidratacijom, nadoknadite propušteno. Nagrada će biti zdrava, čista i lepa koža, koja će učiniti da letnju atmosferu dugo i sa zadovoljstvom pamtite.

Efikasna zaštita od sunca, adekvatno čišćenje i optimalno hidriranje kože, osim disciplinovanosti, podrazumevaju izbor adekvatnih preparata. Eucerin® je zato za završnicu leta pripremio niz pogodnosti kupovine upravo onih preparata koji će vam omogućiti da to postignete.

Zajedničko za sve preparate iz Eucerin®linije za zaštitu od sunca, jeste da pružaju veoma visoku i pouzdanu UV i biološku zaštitu od negativnih efekata sunčevog zračenja na kožu. Fotostabilni sistem filtera u ovim preparatima pouzdano štiti od opekotina, dok Likokalkon A deluje protivupalno, antioksidativno, štiti ćelije kože od oštećenja izazvanog slobodnim radikalima i stimuliše prirodne mehanizme obnove DNK ćelija kože. Ova formulacijska osnova nadograđena je u Eucerin® preparatima za zaštitu od sunca aktivnim sastojcima koji izlaze u susret specifičnim i individualnim potrebama kože.

Sve Eucerin® preparate za zaštitu od sunca, kako one za telo tako i one za lice, antiage ili specijalno formulisane da zadovolje potrebe masne ili osetljive dečje kože, sada možete nabaviti po ceni sniženoj 25%.

Eucerin®DermoPURIFYER linija  - dokazani borac protiv nečistoća, nedostatka vlažnosti kože i nastanka akni, sadrži sve sastojke neophodne za kompletnu negu, od dubinskog čišćenja do savršene hidratacije. Zbog toga odgovara svim osobama koji se suočavaju sa problemom „nečiste“ kože sklone aknama, među kojima je sve veći broj odraslih, naročito žena. Eucerin®DermoPURIFYER linija savršeno odgovara i muškarcima. Preparati iz  ove linije prodiru duboko u kožu, ne sadrže uljane komponente, a koža ih brzo upija, te ne ostavljaju vidljive, masne tragove. Eucerin®DermoPURIFYER linija  upravo je ono što vam treba da kožu, koja je mesecima bila izložena negativnim uticajima  i izgubila prirodan balans, efikasno i brzo učinite savršeno čistom, hidriranom i  blistavom!

Pogodnost kupovine po cenama sniženim za 30% očekuje vas pri kupovini svih Eucerin®DermoPURIFYER preparata, od piling gela i gela za čišćenje, preko tonika i hidrantnih krema za dan i noć, do koncentrata i korektora.

INFO PLUS:

Zašto ove jeseni vaša koža ne bi izgledala bolje nego ikada? Zaštita od sunca, dubinsko čišćenje i hidratacija su sve što joj je potrebno! Zato ne propustite i specijalna pakovanja Eucerin® linije za zaštitu od sunca i Eucerin®DermoPURIFYER linije, koja sadrže dva preparata po ceni jednog!

Pogledajte još