EROTIČNA IGRA KOJA VRAĆA SAMOPOUZDANJE: Oblikujte telo na najzabavniji način!

Ples na šipci (pole dance) potiče od indijske veštine Malakamb stare preko 800 godina. Tom igrom su se, verovali ili ne, prvo bavili muškarci. Koristeći drvenu šipku pokazivali su svoju snagu, kao i fleksibilnost.

Kasnije, oko 1920. godine ples na šipci se pojavljuje u cirkusima i počinje da se razvija u kombinaciji sa burleskom i striptizom.

1920. godine ova intrigantna igra postaje sve popularnija vrsta rekreacije, čak se smatrala vrstom umetnosti. Jedna je od od retkih aktivnosti koja može savršeno oblikovati vaše telo, zato što je za izvedbu ovih akrobacija potreban rad svakog mišića.


Verujemo da je većina ljudi imala prilike da proba makar onaj običan, najednostavnij okret oko šipke. Sigurni smo da vam je bilo zabavno. Igra koja koja naglašava ženstvenost, utiče na fizičko i mentalno zdravlje i dovodi, kao i joga, do balansa duha i tela koji nam je svima preko potreban.

Vežbajući ples na šipci, osetićete brzo rast samopuzdanja, koje nama ženama, često ume da prifali. Hodaćete drugačije, osećaćete se privlačnije, gipkije.

Da ne pričamo o tome šta će vaš muškarac misliti o svemu tome. Sigurni smo da će navijati da nastavite sa časovima, kao i da će vas s vremena na vreme moliti da vidi šta ste to novo naučili na "času."

Izvor: stil.kurir.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.