ZAVIRITE U DOM SINDI KRAFORD: Porodični kutak na obali okeana za potpuno uživanje! (VIDEO)

Devedesetih je žarila i palila svetskim modnim pistama, a nakon rođenja sina i ćerke poslovne obaveze je drastično smanjila. Iako i danas u šestoj deceniji života Sindi Kraford i dalje povremeno snima kampanje i odrađuje modne editorijale, najviše vremena posvećuje porodici.

U svoj raskošno uređen dom u Malibuu uvela je snimateljsku ekipu magazina "Vogue" i pri tom odgovarala na 73 kratka pitanja.

U jednom trenutku, Sindi je pokazala svoju radnu sobu, koja je ukrašena s nekoliko nezaboravnih fotografija snimljenih tokom njene bogate karijere.

I dok radnu sobu krase njene kultne fotografije u kuhinji se nalaze uramljeni crteži njene dece, danas 15-godišnje manekenke Kaje i tri godine starijeg Preslija.

Oboje su krenuli njenim stopama, a dok je Presli nosio Moskinovu reviju, Kaja je na dobrom putu da i sama postane supermodel.

Iza sebe već ima dve bjuti kampanje za modnu kuću Marka Džejkobsa za koju je dizajnirala i torbicu, i nekoliko prestižnih modnih kampanja.

Sindi je otkrila i tajnu svog srećnog 19-godišnjeg braka s Randeom Gerberom, bivšim modelom i vlasnikom klubova, a danas suvlasnikom brenda tekile "Casamigos", koju je pre četiri godina osnovao s prijateljem Džordžom Klunijem i početkom ovog leta prodao za vrtoglavih milijardu dolara.

- Znate, Rande i ja se i dalje jako sviđamo jedno drugom i vodimo računa da zajedno provodimo većinu vremena - priznala je Sindi koja još uvek ima zanosnu figuru po kojoj je bila poznata.

Iako ova atraktivna zgodna može da obuče šta god poželi, za YouTube kanal magazina "Vogue" otkrila je da ipak postoji jedan odevni predmet koji nikad ne bi stavila na sebe, a to je – krop top.

Svoj stil opisala je kao kalifornijski ležeran, a najprijatnije se oseća u svakodnevnoj uniformi - farmerkama i beloj košulji.

Izvor: tportal.hr
Foto: Vogue - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.