SAŠA KOVAČEVIĆ ZAPROSIO DEVOJKU: Zorana rekla da!

Saša Kovačević zaprosio je devojku Zoranu Tasovac pre tri dana u Grčkoj, saznaje "Kurir". Njemu je bilo dovoljno da s njom provede nekoliko meseci u vezi pa da shvati da je bivša misica prava žena za njega.

Popularni pop pevač na ovaj korak pripremao se poslednjih mesec dana, ali želja mu je bila da sve drži u strogoj tajnosti kako bi veridba bila iznenađenje za njegovu dragu. Za njegov plan znalo je samo nekoliko bliskih prijatelja i saradnika koju su mu se pridružili na letovanju pre nekoliko dana.

- Veridba je bila intimna i romantična. Saša je Zoranu izveo u jedan restoran na večeru, prethodno nije hteo ništa da joj nagovesti. Pola sata pre polaska joj je rekao da se na brzinu spremi, jer ga je navodno pozvao na večeru dugogodišnji prijatelj koji živi u Grčkoj. U restoranu, koji je bio posebno svečano dekorisan po Sašinoj želji, nije bilo drugih gostiju. Zanimljivo je da Zorana ništa nije primetila, sve dok u restoran nisu ušli muzičari, koji su počeli da sviraju srpske pesme. Tada je Saša izvadio prsten - priča pevačev prijatelj, koji insistira da ostane anoniman.

Zorana nije odbila Kovačevićevu ponudu, kao u njegovom novom hitu "Kažeš ne". Rekla je "da"!

- Ona je bila iznenađena i ushićena, nije mogla da veruje šta se dešava. Mi smo sve to posmatrali, bili smo ispred restorana i čekali smo da Zorana pristane, pa da onda uđemo da im čestitamo. Slavili smo do kasno u noć - rekao je sagovornik "Kurira".

Druga sreća

Čim se saznalo da je Zorana Tasovac nova izabranica Saše Kovačevića, pročulo se i da ona iza sebe ima brak, koji je trajao svega nekoliko meseci. Bivša mis Vojvodine bila je udata za izvesnog Bogdana Srejovića, s kojim je dobila ćerku. Godinu dana nakon razvoda upoznala je Sašu, koji je tada tek raskinuo dugogodišnju vezu s Jovanom Jocić.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/saashakovacevic

Pogledajte još