SKANDALOZAN EPILOG RAZVODA MINE LAZAREVIĆ: Muž ju je pretukao, dobila je starateljstvo nad decom, a on plaća minimalnu alimentaciju!

Sud je zadužio baletskom igraču da plaća alimentaciju u iznosu od 6.000 dinara, zbog čega je Mina pokrenula sudski postupak za povećanje finansijske obaveze bivšeg muža.

- Mina je posle dve godine otkada se desio nemili događaj slobodna žena. Sin Marko i ćerka Iva su pripali njoj, a Goran ih redovno viđa. Međutim, Mina uopšte nije zadovoljna odlukom suda da Goran na mesečnom nivou plaća alimentaciju od samo 6.000 dinara. Za nju je to skandalozna odluka. Kada joj je sudija pročitala tu odluku, ona je dobila fras. Odmah je kontaktirala sa svojim advokatom da pokrenu postupak za povećanje alimentacije. U toku je taj sudski proces - otkriva izvor dobro upućen u ceo slučaj.

Tragom informacije da je glumica Mina Lazarević i sudskim putem okončala brak sa baletskim igračem, za kojeg se udala 2008. godine, novinari su kontaktirali Lazarevićevom, koja je burno reagovala na njihov poziv.

- Šta me to pitate? Sram vas bilo! Šta vas briga da li sam se razvela?! Kako smete to da me pitate - vikala je Mina preko telefona.

Međutim, njen advokat Ljubisav Batan Radosavljević bio je daleko pričljiviji, te je potvrdio novinska saznanja.

- Mina se razvela u toku ove godine. Pravosnažno je brak razveden i oboje dece pripalo je Mini na staranje uz obavezu njenog bivšeg supruga da doprinosi izdržavanju zajednice. Mina je neko ko ne voli da o ovakvim stvarima govori za novine, ali ja smatram da su ovo činjenice koje ne bi trebalo da se kriju od javnosti i zašto se o tome ne bi reklo i da se tako sutra spreče neke medijske manipulacije - rekao je advokat Mine Lazarević, a na pitanje o iznosu alimentacije rekao je da u to nije upućen.

- To je doprinos koji se odbija od njegovog ličnog dohotka, ali u kom procentu ja ne znam - zaključio je Radosavljević.

Izvor: Kurir
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još