STARLETA NA MUKAMA: Stanija Dobrojević ne sme da se vrati u Srbiju

Iako je snimila nove pesme i zakazala veliki broj nastupa, novokomponovana pevačica morala je da otkaže sve tezge, kao i promociju novih spotova, jer njen novi dečko nema razumevanja za njen hobi.

Ona trenutno boravi u Americi, a uprkos želji da se vrati u Beograd, dečko joj je postavio ultimatum – ili on ili karijera.

Izvor blizak Staniji tvrdi da je ona u dilemi kako da se postavi u ovoj situaciji jer je veoma zaljubljena, međutim, svesna je da je uložila mnogo novca, ali i truda da se ostvari kao pevačica.

Kada su počeli da se zabavljaju, njemu nije smetalo to što Stanija želi da se bavi pevanjem. On je mislio da će to sve ostati na nivou snimanja spotova i gostovanja u emisijama. Ipak, kada je počela sa nastupima, to mu se nikako nije dopalo – otkriva izvor blizak Staniji i dodaje:

Kada je napravila pauzu i otputovala kod njega u Ameriku, on joj je priznao da mu se ne dopada njen posao, te da želi da ona zaboravi na muzičku karijeru. Svađa je trajala nekoliko dana i on nije želeo da popusti. Stanija je morala da nazove sve gazde lokala kako bi otkazala nastupe – otkriva izvor.

Dobrojevićevoj je, osim karijere, najveći problem to što brata i majku nije videla već nekoliko meseci.

Dečko joj je predložio da njih dvoje doputuju na Floridu o njegovom trošku, pošto ne želi da ona za sada ide u Beograd. Sve je uradio kako bi je tamo zadržao, čak ju je i angažovao za nekoliko modnih editorijala za firme čiji je vlasnik – kaže Stanijina bliska prijateljica.

Stanija je na mukama zbog ove veze, kako tvrde njeni prijatelji, a sa majkom se svakodnevno čuje putem “Skajpa” i ne želi da joj otkrije pravi razlog njenog odsustva iz Srbije.

Ona zna da njena majka nikada ne bi podržala takvu vezu i to da se jedan muškarac tako ophodi prema njenoj ćerki. Upravo zbog toga, Stanija ne želi da prizna svojoj porodici pravu istinu – otkriva izvor.

Izvor: Alo!
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.