NAKON OPTUŽBE ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Kevin Spejsi priznao da je gej

Glumac Entoni Rep koji ima ulogu u TV seriji "Zvezdane staze: Diskaveri", rekao je da se sprijateljio sa Spejsijem dok su nastupali na Brodveju 80-tih godina prošlog veka.

Rep je naveo da je imao 14 godina kada je 1986. bio na žurci u Spejsijevom stanu. Tada ga je 26-godišnji Spejsi, pijan, navodno podigao "kao mladoženja mladu" i položio na krevet.

Spejsi je pokušao da ga zavede ali je Rep, kako je naveo, ipak uspeo da se oslobodi. Odlučio se da o ovome govori pošto se seksulano zlostavljanje u filmskoj industriji našlo u žiži nakon optužbi na račun producenta Harvija Vajnstajna.

Dvostruki dobitnik Oskara objavio je na Tviteru da se ne seća susreta.

- Ako se jesam ponašao kao što je (Rep) rekao, dugujem mu iskreno izvinjenje za ono što bi bilo izuzetno neprimereno ponašanje u pijanom stanju i žao mi je zbog osećanja koje je, kako je opisao, morao da nosi sve ove godine - naveo je Spejsi.

Spejsi (58) je sinoć na drugštvenim mrežama progovorio i o svojoj seksualnoj orijentaciji.

- Kao što znaju moji najbliži, u životu sam imao veze i sa muškarcima i ženama. U životu sam i imao romantične susrete sa muškarcima i sada biram da živim kao gej muškarac - navodi se u poruci holivudskog glumca.

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on

Izvor: Kurir.rs/Beta
Foto: kevinspacey/Instagram

Pogledajte još