NAKON OPTUŽBE ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Kevin Spejsi priznao da je gej

Glumac Entoni Rep koji ima ulogu u TV seriji “Zvezdane staze: Diskaveri”, rekao je da se sprijateljio sa Spejsijem dok su nastupali na Brodveju 80-tih godina prošlog veka.

Rep je naveo da je imao 14 godina kada je 1986. bio na žurci u Spejsijevom stanu. Tada ga je 26-godišnji Spejsi, pijan, navodno podigao “kao mladoženja mladu” i položio na krevet.

Spejsi je pokušao da ga zavede ali je Rep, kako je naveo, ipak uspeo da se oslobodi. Odlučio se da o ovome govori pošto se seksulano zlostavljanje u filmskoj industriji našlo u žiži nakon optužbi na račun producenta Harvija Vajnstajna.

Dvostruki dobitnik Oskara objavio je na Tviteru da se ne seća susreta.

Ako se jesam ponašao kao što je (Rep) rekao, dugujem mu iskreno izvinjenje za ono što bi bilo izuzetno neprimereno ponašanje u pijanom stanju i žao mi je zbog osećanja koje je, kako je opisao, morao da nosi sve ove godine – naveo je Spejsi.

Spejsi (58) je sinoć na drugštvenim mrežama progovorio i o svojoj seksualnoj orijentaciji.

Kao što znaju moji najbliži, u životu sam imao veze i sa muškarcima i ženama. U životu sam i imao romantične susrete sa muškarcima i sada biram da živim kao gej muškarac – navodi se u poruci holivudskog glumca.

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on

Izvor: Kurir.rs/Beta
Foto: kevinspacey/Instagram

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.