KEVIN SPEJSI "BANUO" NA PROBU: Marija Vicković i Vanja Milačić oduševljene američkim kolegom (FOTO)

Kevin Spejsi, čuveni holivudski glumac i dvostruki "oskarovac", danas je posetio Narodno pozorište u Beogradu. On je tom prilikom gledao probu predstave "San letnje noći - projekat Šekspir", koja će sutra uveče biti premijerno izvedena na Velikoj sceni nacionalnog teatra.

Glumice Marija Vicković i Vanja Milačić su u prostorijama Narodnog pozorišta srele čuvenog kolegu. Iznenadni susret sa holivudskom zvezdom ovekovečile su i fotografijom.

- Iznenadna poseta holivudskog glumca Kevina Spejsija Narodnom pozorištu u Beogradu. Gospodin Spejsi je pogledao probu predstave "San letnje noći - projekat Šekspir" i slikao se sa ekipom predstave - piše na zvaničnom Instagram profilu Narodnog pozorišta.

- Kevin Spejsi prisustvovao generalnoj probi "San letnje noći - projekat Šekspir" na opšte iznenađenje svih prisutnih. Obećao je da će doći na premijeru, pa da vidimo! - napisala je Marija Vicković uz zajedničku fotografiju na Instagramu, dok je njena koleginica Vanja Milačić uz istu sliku naglasila:

- Kevin Spejsi došao na generalnu probu predstave "San letnje noći - projekat Šekspir". Spektakularna kruna uzbudljivog procesa rada na predstavi. Večeras predpremijera!

Spejsi je u Beogradu poslovnim povodom, jer traži lokacije za film koji će uskoro snimati u srpskoj prestonici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Vickovic (@marijavicko) on

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: kevinspacey/Instagram

Pogledajte još