Željko Samardžić: Moja supruga sada ima drugog muža!

Pevač je pustio bradu i brkove, a počeo je da nosi i naočare za vid. Mnogi su ga nakon te transformacije na društvenim mrežama uporedili sa industrijalcem Đorđem Vajfertom, čiji se lik nalazi na novčanici od hiljadu dinara.

- Ja sam prilično hrabar čovek i veliki profesionalac, znam da su u ovom poslu promene dobrodošle. Pomislio sam da sam možda dosadio publici kada je reč o imidžu, a budući da moji fanovi dugo čekaju novi album, odlučio sam da ih iznenadim - kaže Željko i otkriva kako je došlo do promene imidža.

- Sve se dogodilo kada sam sa mojim kumom i menadžerom otišao kod stliste i on mi je osmislio novi izgled. Naravno, tu je i promena kada je reč o oblačenju, a za to je zadužena Ivana Rabrenović. Iskreno, baš sam zadovoljan kako je sve ispalo - otkiva pevač, koji ne krije da se njegovom novom izgledu najviše obradovala njegova supruga Maja.

- Žena kada me je videla, bila je mnogo iznenađena, eto i njoj se dogodilo da jednom u životu „promeni čoveka”- kaže Željko, koji se „nada” da će za novogodišnje praznike biti angažovan ni manje ni više nego kao Deda Mraz.

- Vrlo je moguće da ću za Novu godinu dobiti angažman kao Deda Mraz. Kada sam gostovao kod Milomira Marića, on mi je rekao da će se šoping-centri otimati za mene da glumim Deda Mraza, a meni se svidela ta ideja. Ipak, šta god da bude, ja ću sigurno biti Deda Mraz u svojoj kući, gde svake godine obradujem svoje unuke. Uvek okitimo veliku jelku, ispod koje im ja stavim paketiće, da pamte dedu po dobru - sa osmehom kaže Željko, koji ne krije da uživa u jakoj hrani otkako su došli hladi dani.

- Dobro se snalazim u kuhinji, volim da spremam bosanski lonac i takozvanu bosansku kalju. Ipak, najdraže jelo mi je sarma. Obožavam sarmu u vinovoj lozi kad se stavi pirinač - kaže Samardžić, koji je veliki gurman, a otkrio nam je i planove za narednu godinu.

- Spremam koncert u „Kombank areni“, ali neće biti tradicionalno osmog marta, već krajem marta. Promenio sam odnos prema Danu žena i shvatio sam da treba da poslušam Đorđa Balaševića, koji je jednom prilikom rekao da svaki dan treba da bude praznik nežnijeg pola - zaključio je pevač.

Izvor: Alo!
Foto: zeljko_samardzic/Instagram

Pogledajte još