PONOVO ZAPEVAO: Toni Cetinski održao prvi koncert nakon saobraćajne nesreće!

Foto: Vinko Pešić/Milan Lakić

Toni im se pak zahvalio na sebi svojstven način, slobodno možemo reći čarobnim izvođenjem svojih najvećih hitova, koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Od uvodnih taktova i izlaska na pozornicu okupljeni su pevali zajedno sa Tonijem, a svaka nova pesma dovodila je odličnu atmosferu do usijanja. Bila je to ujedno još jedna potvrda, kako je novi drugačiji zvuk, kojeg promoviše acoustic/electric projektom, u kojem pesme izvodi u akustičnim varijantama, pun pogodak.

– Publika mi je ponovno dala snagu u ključnom trenutku. Hvala svima. Nije bilo baš jednostavno popeti se na binu, ali uspeo sam isključivo voljom i ljubavi porodice, saradnika i publike – istakao je Toni nakon koncerta.

Uz brojna poznata lica u Tonijevom nastupu uživao je njegov veliki prijatelj, ali i muzičar Ivan Zak, koji je iste večeri odličnim koncertom pred deset hiljada ljudi, otvorio ovogodišnju manifestaciju “Advent u Zadru”.

Neodoljiv doživljaj u pretesnom Arsenalu, upotpunila su svima dobro poznata lica, kojima Toni nesebično pomaže u muzičkoj afirmaciji.

Mlade snage regionalne scene, Zadranin, Jure Brkljača, David Temelkov i Marko Kutlić, odreda su muzičari koji su svojim talentom i pesmama, već zadivili obožavatelje. Tonijev pozitivan vetar u leđa, kojim im omogućuje da osjete nastup pred prepunim dvoranama, i te kako im je dobrodošlo iskustvo.

Sa druge strane, trojac koji predstavlja jednu, slobodno možemo reći, novu muzičku scenu, publici se odužuje na senzacionalan način. U svom rodnom gradu Jure Brkljača naprosto je zabljesnuo novim sjajem izvevši zajedno sa Tonijem skladbu “Za ljubav treba imat dušu”.

Pesma “Morski vuk”, posebno je, pak, zvučala u zajedničkom izvođenju Davida Temelkova i Tonija, dok je sam David oduševio okupljene svojom pjesmom “Bila je bolja”.

Poslednji od navedenog trojca, Marko Kutlić, briljirao je otpevavši zajedno s Tonijem numeru “Lagala nas mala”, kao i svoj prvi samostalni singl i hit “Srce se spasilo”.

Ceo koncert u “Arsenalu”, ali i gužva koja je vladala pre i nakon samog nastupa, te obožavatelji koji su tražili fotku ili autogram, još jedan su dokaz muzičke veličine Tonija Cetinskog, ali i najava kako će David Temelkov, Jure Brkljača i Marko Kutlić, još dugo vladati regionalnom scenom.

Takođe, Toni Cetinski najavljuje novo zajedničko muzičko druženje u Ljubljani, 18.12. – Gospodarsko Razstavišće.

Foto: Vinko Pešić/Milan Lakić

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.