PONOVO ZAPEVAO: Toni Cetinski održao prvi koncert nakon saobraćajne nesreće!

Toni im se pak zahvalio na sebi svojstven način, slobodno možemo reći čarobnim izvođenjem svojih najvećih hitova, koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Od uvodnih taktova i izlaska na pozornicu okupljeni su pevali zajedno sa Tonijem, a svaka nova pesma dovodila je odličnu atmosferu do usijanja. Bila je to ujedno još jedna potvrda, kako je novi drugačiji zvuk, kojeg promoviše acoustic/electric projektom, u kojem pesme izvodi u akustičnim varijantama, pun pogodak.

- Publika mi je ponovno dala snagu u ključnom trenutku. Hvala svima. Nije bilo baš jednostavno popeti se na binu, ali uspeo sam isključivo voljom i ljubavi porodice, saradnika i publike - istakao je Toni nakon koncerta.

Uz brojna poznata lica u Tonijevom nastupu uživao je njegov veliki prijatelj, ali i muzičar Ivan Zak, koji je iste večeri odličnim koncertom pred deset hiljada ljudi, otvorio ovogodišnju manifestaciju "Advent u Zadru".

Neodoljiv doživljaj u pretesnom Arsenalu, upotpunila su svima dobro poznata lica, kojima Toni nesebično pomaže u muzičkoj afirmaciji.

Mlade snage regionalne scene, Zadranin, Jure Brkljača, David Temelkov i Marko Kutlić, odreda su muzičari koji su svojim talentom i pesmama, već zadivili obožavatelje. Tonijev pozitivan vetar u leđa, kojim im omogućuje da osjete nastup pred prepunim dvoranama, i te kako im je dobrodošlo iskustvo.

Sa druge strane, trojac koji predstavlja jednu, slobodno možemo reći, novu muzičku scenu, publici se odužuje na senzacionalan način. U svom rodnom gradu Jure Brkljača naprosto je zabljesnuo novim sjajem izvevši zajedno sa Tonijem skladbu "Za ljubav treba imat dušu".

Pesma "Morski vuk", posebno je, pak, zvučala u zajedničkom izvođenju Davida Temelkova i Tonija, dok je sam David oduševio okupljene svojom pjesmom "Bila je bolja".

Poslednji od navedenog trojca, Marko Kutlić, briljirao je otpevavši zajedno s Tonijem numeru "Lagala nas mala", kao i svoj prvi samostalni singl i hit "Srce se spasilo".

Ceo koncert u "Arsenalu", ali i gužva koja je vladala pre i nakon samog nastupa, te obožavatelji koji su tražili fotku ili autogram, još jedan su dokaz muzičke veličine Tonija Cetinskog, ali i najava kako će David Temelkov, Jure Brkljača i Marko Kutlić, još dugo vladati regionalnom scenom.

Takođe, Toni Cetinski najavljuje novo zajedničko muzičko druženje u Ljubljani, 18.12. - Gospodarsko Razstavišće.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.