Novosadski Winter Fest: Večeras se družimo sa horom "Hohlomuški" i Vojislavom Maleševim!

 

Naš gost bio je Dušan Bulut, reprezentativac Srbije u basketu i prvak sveta, koji je rekao da je vera u samog sebe i želja za uspehom veća od svih prepreka i da za sve u životu treba biti uporan, baš kao što su bili i oni i osvojili svetsko zlato.

Nakon razgovora sa Dušanom, nastupio je hor "Bubamare" iz Bečeja koji su ulepšali raspevanu jelku novogodišnjim pesmama, pogotovo oni najmlađi koji su ispunili prvi red naše "Singing Christmas Tree".

Večeras od 18h se ponovo družimo. Na raspevanoj jelki nastupiće hor "Hohlomuški" iz Novog Sada, a naš gost biće Vojislav Malešev, frontmen grupe "Drum 'N' Zez".

Dođite da se družimo!

Zimska čarolija se ponovo vratila na Trg slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani će moći da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

Na panoima na Trgu slobode i ove godine će se nalaziti najlepša dela iz novosadskih galerija i muzeja i to iz Galerije Matice srpske, Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Galerije likovne umetnosti poklon zbirke Rajka Mamuzića.

Svakih 7 dana posetioci će imati priliku da vide izložbu jednog od novosadskih fotografa. "Novosadski Winter Fest" otvara izložba Jaroslava Papa, fotoreportera, urednika za Vojvodinu agencije Tanjug.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.

Pogledajte još