MAJA NIKOLIĆ "OPLELA" PO KRISTINI KOCKAR: Luna i Sloba su favoriti, Kija se srozala u očima ljudi!

Maja Nikolić požalila se na probleme koje ima sa sinom Lazarom koji je, po svemu sudeći, zaljubljive prirode.

- Moj sin Lazar mesečno ima pet devojaka! Danas je sa Jovanom, sutra sa Tarom... Stigne i svaku da izvede u bioskop, pa onda kaže:"Nije ona ipak za mene". Čekaj, bre, Lazo... Ja to ne volim. Prvog dečka sam imala u petom razredu, a pritom smo se samo držali za ruke, nismo čak imali ni filmski poljubac - objasnila je Maja kako je to izgledalo u njeno vreme.

Ona se osvrnula i na odnos Lune Đogani i Slobe Radanovića, pa je prokomentarisala šta misli o paru o kome mesecima svi pričaju.

- Favoriti su mi Luna i Sloba. Ako devet meseci budu izdržali da im traje mozak, onda su mi definitivno oni favoriti. Rijaliti sto puta uvećava emocije, strahove i sto puta uvećava ljubav. Ja navijam da njihova ljubav opstane i kad budu izašli napolje - rekla je Maja, kojoj se ne dopada ponašanje Slobine supruge Kristine Kije Kockar.

- Da sam ja na njenom mestu, nikad ne bih ušla! Bez obzira da li je deset, pedeset hiljada mesčno, jer ona je time sebe spustila u mojim očima i očima ljudi, koji su na neki način u njoj videli žrtvu. Ja sam žena, da gledam svog muža koji pred mojim očima ima vezu i seks... Ja bih umesto Slobe tri puta slomila ruku! Ne razumem kako je tako hladnokrvna, pa da to može da posmatra - rekla je Maja u "Premijeri".

Izvor: Kurir.rs

Pogledajte još