MAJA NIKOLIĆ “OPLELA” PO KRISTINI KOCKAR: Luna i Sloba su favoriti, Kija se srozala u očima ljudi!

Foto: Instagram.com/majanikolic_singer

Maja Nikolić požalila se na probleme koje ima sa sinom Lazarom koji je, po svemu sudeći, zaljubljive prirode.

Moj sin Lazar mesečno ima pet devojaka! Danas je sa Jovanom, sutra sa Tarom… Stigne i svaku da izvede u bioskop, pa onda kaže:”Nije ona ipak za mene”. Čekaj, bre, Lazo… Ja to ne volim. Prvog dečka sam imala u petom razredu, a pritom smo se samo držali za ruke, nismo čak imali ni filmski poljubac – objasnila je Maja kako je to izgledalo u njeno vreme.

Ona se osvrnula i na odnos Lune Đogani i Slobe Radanovića, pa je prokomentarisala šta misli o paru o kome mesecima svi pričaju.

Favoriti su mi Luna i Sloba. Ako devet meseci budu izdržali da im traje mozak, onda su mi definitivno oni favoriti. Rijaliti sto puta uvećava emocije, strahove i sto puta uvećava ljubav. Ja navijam da njihova ljubav opstane i kad budu izašli napolje – rekla je Maja, kojoj se ne dopada ponašanje Slobine supruge Kristine Kije Kockar.

Da sam ja na njenom mestu, nikad ne bih ušla! Bez obzira da li je deset, pedeset hiljada mesčno, jer ona je time sebe spustila u mojim očima i očima ljudi, koji su na neki način u njoj videli žrtvu. Ja sam žena, da gledam svog muža koji pred mojim očima ima vezu i seks… Ja bih umesto Slobe tri puta slomila ruku! Ne razumem kako je tako hladnokrvna, pa da to može da posmatra – rekla je Maja u “Premijeri”.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Instagram.com/majanikolic_singer

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.