VELIKA TUGA: Žika Todorović za kratko vreme ostao bez troje najmilijih!

Dan glumca Žike Todorovića i njegove porodice juče je bio potpuno običan. Njihov sin Dejan je bio bolestan, pio je antibiotike i zbog toga su ga vodili na kontrolu. Oko pet sati je legao da spava. Mama Ana je pokušala da ga probudi, bezuspešno.

- Zaspao je i oko pola 7 sam pokušala da ga probudim, ali je bio utonuo u posteljinu, usne su mu bile plave, ja sam se uplašila i vrisnula sam. Pokušala sam da ga probudim, ali bezuspešno. Deki nije bio alergičan na antibiotike. Meni je njegova smrt misteriozna - dodala je Ana i navela da je Žika pozvao hitnu pomoć. Ekipa lekara je pokušala da ga oživi, ali u tome nisu uspeli.

I smrt glumca Bore Todorovića koji je preminuo 7. jula u kliničkom centru Srbije 2014. bila je iznenadna. Neposredno pre smrti on je operisao slepo crevo, a tokom procesa oporavka njemu je pozlilo i pao je u komu. Pre operacije slepog creva ovaj vrsni glumac je viđen na javnim manifestacijama gde ništa nije upućivalo na to da ima zdravstvenih problema.

Bori je te godine kada je umro najveća želja bila da postane deda što mu se i ostvarilo početkom maja kada je na svet došao maleni Dejan. On tada nije skrivao radost zbog činjenice da je njegov sin postao otac. Ipak, nije doživeo ni da njegov unuk napuni tri meseca.

Velika dramska umetnica Mira Stupica preminula je u avgustu u 93 godini, oko tri sata posle ponoći u domu za stara lica u Zemunu. Stupica je pretrpela težak moždani udar, operisana je, ali nije uspela da se oporavi.

Tri smrti u tri godine izuzetno su jak udarac za Žiku Todorovića. Njegova supruga Ana je danas jecajući, kroz suze, otkrila da oni nikada neće moći da se oporave od gubitka deteta za koje su živeli.

- Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo želeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo poredeđeno i ne mogu da prestanem da plačem jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan i sreća i život. Sve ono što smo imali - rekla je Ana Todorović.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još