UKUĆANI POBESNELI: Stanija ulazi u Zadrugu?!

Jelena Golubović, Saška Karan i Lepi Mića burno su reagovali kada su saznali da bi Dobrojevićeva trebalo da uđe u šou posle novogodišnjih praznika, i to za nedeljni honorar od 1.000 evra.

Stanija Dobrojević bi trebalo da uđe u Zadrugu već posle dočeka Nove godine, zbog čega je zavladala pobuna među učesnicima rijalitija.

Najglasnija u protivljenju starletinom ulasku u šou očekivano je Jelena Golubović.

Rediteljka je imala priliku da se druži sa Stanijom u pretposlednjoj sezoni "Farme" i to iskustvo joj nije ostalo u lepom sećanju.

Jelena je tada imala velike sukobe sa Stanijom, posebno kad se starleta protiv nje udružila sa Kristijanom Golubovićem, pa joj je pobeda za dlaku izmakla.

Zato je ona najburnije reagovala kada joj je Lepi Mića saopštio da je načuo od produkcije da u "Zadrugu" ulazi Dobrojevićeva.

- Molim te, nemoj da nas pališ! Dosta nam je stresa. Ako ona uđe, ja napuštam rijaliti, ne dolazi u obzir da s njom budem pod istim krovom - uznemireno je rekla rediteljka.

Na opasku cimera da se uplašila Stanije, tačnije toga da će je opet pobediti u finalu, Golubovićeva je još više pobesnela:

- Nije ona pobedila nego Kristijan! On je pozvao i svoje glasače da glasaju za nju!

Osim nje, protiv starletinog ulaska u Zadrugu su i Saška Karan, Sanja Stanković i još nekoliko takmičara koji smatraju da nije fer da se neko uključi u borbu za glavnu nagradu na polovini takmičenja.

Producenti sa Stanijom već duže vreme pregovaraju o učešću, a poslednja informacija je da Dobrojevićeva stiže posle novogodišnjih praznika.

- Stanija je trebalo u novembru da uđe u Zadrugu, ali smo se dogovorili sa njom da to pomerimo. Još uvek najveću pažnju gledalaca privlači ljubavni trougao koji čine Sloba, Luna i Kija, pa nismo hteli da Stanijin ulazak pokvari sve to. Zasad smo se s njom usmeno dogovorili da joj honorar na nedeljnom nivou bude 1.000 evra - ispričao je izvor.

Izvor: Alo.rs/Srbija danas
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još