STOP NEISTINAMA: Dečko Ane Korać progovorio o poreklu njenog novca, plastičnim operacijama i skupoj garderobi!

Foto: Instagram/ana_korac

Zadrugari su često spekulisali o tome odakle Koraćevoj novac za brojne estetske zahvate koje je uradila na svom telu, a u kraj ovim pričama je konačno poželeo da stane njen dečko.

Reč je o izvesnom Filipu Mijatovu, biznismenu koji već dve decenije posluje u Londonu, a on tvrdi da upravo on Ani finansira putovanja, brendiranu garderobu, tašne i cipele.

Garantujem da Ana nije prostitutka jer da se k***a imala bi pare, a nema ni dinara. Znam svaki njen korak i pre nego što je ušla u “Zadrugu”. Pa, ona me zove kada sam u Engleskoj i kaže mi: “Ej, aj mi pošalji 100 evra, nemam para”. Zato joj ja priuštim sve što joj treba. Pre ulaska u rijaliti sam je vodio u Tursku da operiše nos, jagodice i da iscrta obrve kako bi bila lepa – opravdao je svoju izabranicu biznismen u intervjuu za “Hit”.

Moj “Maserati” joj je na raspolaganju kad god joj treba. Nisam ga prepisao na njeno ime, ali kao da je Anin. Čak stoji u njenoj garaži – nastavio je Filip dalje svoju priču, otkrivajući da je to onaj isti automobil koji je pre nekoliko meseci pozajmio Soraji, kada su ga nepoznati počinitelji zapalili.

Ne bavim se ja tim stvarima (prim.aut. “mutnim poslovima), imam ozbiljan posao u IT sektoru. Ono što ja radim je naučna fantastika za Srbiju. U Beograd dolazim sa vremena na vreme i trošim pare, a zarađujem ih u Engleskoj.

Izvor: Pulsonline.rs/Hit

Foto: Instagram/ana_korac

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.