STOP NEISTINAMA: Dečko Ane Korać progovorio o poreklu njenog novca, plastičnim operacijama i skupoj garderobi!

Zadrugari su često spekulisali o tome odakle Koraćevoj novac za brojne estetske zahvate koje je uradila na svom telu, a u kraj ovim pričama je konačno poželeo da stane njen dečko.

Reč je o izvesnom Filipu Mijatovu, biznismenu koji već dve decenije posluje u Londonu, a on tvrdi da upravo on Ani finansira putovanja, brendiranu garderobu, tašne i cipele.

- Garantujem da Ana nije prostitutka jer da se k***a imala bi pare, a nema ni dinara. Znam svaki njen korak i pre nego što je ušla u "Zadrugu". Pa, ona me zove kada sam u Engleskoj i kaže mi: "Ej, aj mi pošalji 100 evra, nemam para". Zato joj ja priuštim sve što joj treba. Pre ulaska u rijaliti sam je vodio u Tursku da operiše nos, jagodice i da iscrta obrve kako bi bila lepa - opravdao je svoju izabranicu biznismen u intervjuu za "Hit".

- Moj "Maserati" joj je na raspolaganju kad god joj treba. Nisam ga prepisao na njeno ime, ali kao da je Anin. Čak stoji u njenoj garaži - nastavio je Filip dalje svoju priču, otkrivajući da je to onaj isti automobil koji je pre nekoliko meseci pozajmio Soraji, kada su ga nepoznati počinitelji zapalili.

- Ne bavim se ja tim stvarima (prim.aut. "mutnim poslovima), imam ozbiljan posao u IT sektoru. Ono što ja radim je naučna fantastika za Srbiju. U Beograd dolazim sa vremena na vreme i trošim pare, a zarađujem ih u Engleskoj.

Izvor: Pulsonline.rs/Hit

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.