TRAŽILA JE ALIMENTACIJU OD 4.000 EVRA: Isplivali detalji iz prošlosti Anabelinog supruga koji će mnoge iznenaditi!

Naime, otkako je blogerka Luna Đogani započela svoje učešće u "Zadruzi", oči javnosti uprte su u sve članove njene porodice, koja je tokom četiti i po meseca gotovo svakodnevno spekulisala o njoj samoj, ali i njenim roditeljima, pevačici Anabeli Atijas i denseru Gagiju Đoganiju. Pošteđen, ipak, nije bio ni Lunin očuh Andrej Atijas, Anabelin drugi muž, sa kojim je pevačica 2013. dobila treću po redu ćerku Blankicu.

Budući da su porodice Đogani i Atijas u žiži interesovanja, sve češći su istupi u javnosti Jasmine Skender (29) iz Zenice, sa kojom je Andrej ima sina Leona, koji je plod njihove kratkotrajne romanse. Iako Jasmina u svojim intervjuima govori kako je sa Andrejem bila u ozbiljnoj vezi, koja je prekinuta zbog Anabele, te optužuje Atijasa da svog sina ne viđa i na ime njegovog izdržavanja ne plaća alimentaciju, izvor upućen u ovu priču otkriva da je istina, zapravo, potpuno drugačija.

- Ne znam stvarno šta se dešava, ovo što Jasmina u poslednje vreme izjavljuje stvarno nema veze s vezom. Izvrće stvari i priča neku svoju priču, tačno koristi trenutak kada se zbog "Zadruge" priča i o Luni, pa i o Gagiju, Anabeli i Andreju, da ga najstrašnije ocrni, a sebe uzdigne - započeo je priču izvor koji je insistirao da ostane anoniman, a onda nastavio:

- Prvo, ona priča da su oni bili u nekoj ozbiljnoj vezi, a oni su samo jedno veče bili zajedno... I to svi znaju. Desilo se šta se desilo, šta sad, tri meseca od tada mu se javila i rekla da je trudna. On nije bežao od odgovornosti kao što ona priča. Prihvatio je sve obaveze, plaćao je detetu alimentaciju 200 konvertabilnih maraka (oko 100 evra), a problem je nastao kad mu je Jasmina zabranila da viđa sina. Tada ju je tužio - objašnjava izvor.

Izvod upućen u priču dodaje da mu nije jasno zbog čega Jasmina priča da je Andej taj koji ne želi da viđa Leona, kad je on pravdu pokušao da potraži sudskim putem baš zbog toga što mu je to pravo uskratila.

- Sve te njene priče padaju u vodu. Pa, čovek ju je tužio jer mu je zabranila da viđa malog, postoje i dokazi za to. Alimentaciju je plaćao sve dok mu sud nije naložio da prestane to da radi, jer pozive za suđenje uporno nije primala na adresi, na kojoj je uredno podizala alimentaciju. Zamislite, pa ona mu je tražila mesečno da plaća 4000 evra, a on ima platu 1000 evra. Pa, gde to ima?! I što se, poput ostalih roditelja, za prava svog deteta ne izbori na sudu, na kojem se i dalje ne pojavljuje, već putem tabloida - pita se izvor upućen u čitavu priču, i koji je za sam kraj razgovora dodao da su Jasminine optužbe na Anabelin račun, takođe, lažne.

- Ma, to su sve gluposti, ona nije u tom fazonu. Nikad ni za nju, ni za to dete ni reč nije rekla, a kamoli nešto ružno. Anabela zna da je to Andrejeva i Jasminina stvar, da je na njima da to reše i ona se tu, znam provereno, nikad nije mešala, niti je ona ikog razdvajala i, ne daj Bože, to dete odvojila od oca - završava izvor.

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.