DETALJNO OPISALA SILOVANJE! Zvezda serije "Čari": Kroz suze sam videla Harvijevu spermu!

"The New York Times" poseduje primerak memoara u kojima glumica opisuje kako se njen sastanak na doručku u hotelu sa Harvijem bez njenog znanja preselio u njegovu hotelsku sobu. Kad je stigla u sobu, Rouzi tvrdi da je Vajnštajn svukao odeću sa nje, naredio joj da sedne na kraj đakuzija te je počeo oralno da je zadovoljava dok je u isto vreme masturbirao.

- Ukočila sam se, kao kip - opisala je glumica kako se osećala neposredno pre navodnog napada. Sve se to odvijalo u hotelu "Stein Eriksen Lodge".

- On je glasno uzdisao, a ja sam kroz suze videla njegovu spermu kako pluta na jednom mehuriću u đakuziju - opisala je kako je njihov "susret" završio.

Napad koji je opisala Rouz Mekgoven sličan je napadu koji je opisala Argentina Argento, a koji se dogodio samo nekoliko meseci kasnije, iste godine na festivalu u Kanu. I Rouz je, poput Argentine, napisala da je odglumila orgazam u nadi da će sve brže završiti.

Rouz je nakon toga pozvana na jedno fotografisanje za film "Phantoms" koji se pojavio na festivalu, a u kojem je ona glumila. Kad je Benu Afleku, koji je igrao s njom u filmu, rekla što joj se dogodilo, on joj je navodno rekao:

- Dođavola, rekao sam mu da prestane to da radi!

Aflek danas na sve načine pokušava da izbegne ogovor na pitanje o tome je li istina da je znao za Vajnštajnovo zlostavljanje mladih glumica.

- Vrlo malo seks simbola Holivuda uspe da pobegne netaknutih umova, ako uopšte uspeju da ostanu žive - napisala je u knjizi.

Nakon napada glumica je imala malo podrške od drugih, a advokat joj je navodno savetovao da o svemu ćuti "jer joj niko neće verovati". Ona tvrdi da se Harvi potrudio da joj uništi karijeru.

- Činilo se da svaki ljigavac u Holivudu zna za taj najranjiviji trenutak mog života. A ja sam bila kažnjena zbog toga - kaže Rouz čija je karijera veoma brzo krenula nizvodno.

"The Times" je prošle godine objavio da je glumica za ćutnju od Vajnštajna dobila 100.000 dolara. Ipak, ona je u decembru prošle godine javno progovorila o svemu. Rouz trenutno priprema svoj rijaliti program koji će se emitovati na televiziji "E!", a prilikom jednog panela na kojem ga je promovisala zamolila je sve da ne izgovaraju ime Harvija Vajnštajna i otkrila da je morala da proda kuću da bi platila pravne troškove.

Ranije je optužila i Roja Prisa, bivšeg šefa studija "Amazon" da je za sve znao i da nije hteo da joj pomogne.

- Rekla sam mu da me silovao, ponavljala sam to. Rekao mi je da to nije dokazano, ja sam mu rekla da sam ja dokaz - rekla je glumica. Memoari izlaze 30. januara.

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

Izvor: Alo!
Foto: rosemcgowan/Instagram

Pogledajte još