BANDERAS I BIKOVIĆ ZAJEDNO U RUSKOM FILMU O KOCKARIMA: “Izvan granica realnosti” u bioskopima od 15. marta

Glumačka ekipa je jedna od jačih strana filma. Svi glumci i glumice su odradili sjajan posao, i svako od njih se savršeno uklapio u lik koji tumači – navodi reditelj Boguslavski.

Radnja filma smeštena je u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Majkl nije dobar momak. Naprotiv, on iskorišćava ljude da bi ostvario svoje ciljeve. Uzbuđenje koje doživljava prilikom kockanja je njegova droga, njegova tamna strana. Međutim, kako se priča razvija, tako se i lik menja. On pokušava da shvati samog sebe i da prevaziđe svoju tamnu stranu. Moj zadatak, kao glumca, je bio da prikažem tu njegovu prekretnicu sa psihološke tačke gledišta – objašnjava Biković.

Antonio Banderas se našao u ulozi Gordona, starijeg kockara koji je mnogo iskusniji od Majkla. Gordon prati svaki pokret Majkla i njegovog tima, i čini se da je on taj koji odlučuje da li će njihov plan biti uspešan ili će propasti.

Kako Banderas navodi, njega je veoma privukla ova uloga, priča, i svet koji je kreiran u filmu – nestvarna scenografija je dočarala čitav jedan aspekt ljudske podsvesti sa svim njenim karakteristikama i pravilima.

Navijam za ovaj projekat. Na njemu je radio tim mladih ljudi, koji su puni duha i entuzijazma. Zaista me je inspirisala njihova pozitivnost – ističe Biković.

Domaća publika će imati priliku da pogleda film “Izvan granica realnosti” od 15. marta u bioskopima širom Srbije.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.