PRAVI BORAC: Šenon Doerti je pobedila rak, vratila se na snimanje, a sada je ponovo rasplakala fanove emotivnom porukom!

Posle godinu dana pauze glumica Šenon Doerti, poznatija kao Brenda iz "Beverli Hilsa" i Pru iz serije "Čari" vratila se na snimanje nakon skoro godinu dana pauze zbog lečenja od kancera dojke.

Iako je cela sedmica bila veoma naporna i stresna za nju, šarmantna glumica priznala je da pre godinu dana nije uopšte bila optimistična po pitanju svoje bolesti, a da su današnji napori spram toga za nju prava sitnica.

- Dobro jutro. Ne tako davno sam se pitala da li ću se ikada vratiti da radim ono što volim, da se unesem u ulogu, da budem kreativna, da budem na setu, sa svim onim cirkusom i da osećam duboko u sebi to zadovoljstvo postignuća. Protekle sedmice radila sam sedam dana. Nisam imala slobodan vikend i volela sam svaku sekundu. Naporno sam radila da stignem ovde, ali sam i vrlo blagoslovena. Srećom ne prođe nijedan dan da se ne zahvalim Bogu na ovom blagoslovu života koji imam, u duhu zahvalnosti i ljubavi. U svemu je lepota - napisala je između ostalog glumica i rasplakala verne fanove koji su je nazvali velikim borcem.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Autor: nadlanu.com/V.A.

Pogledajte još