ZDRAVLJE SVE GORE: Jelena Golubović će morati da zaboravi rijalitije, verenik joj žestoko zapretio!

- Jelenino stanje je ozbiljnije nego što se to mislilo kada je zbog operacije napustila rijaliti. Otada je sve vreme na vežbama glasa kako bi smanjila otoke, da bi hiruški zahvat mogao da se izvede. Čim je napustila "Zadrugu" u Srbiju je sleteo njen verenik sa Kipra, koji će finansirati sve bolničke troškove u privatnoj klinici. Njemu su doktori rekli da joj neće dati saglasnost da se vrati u rijaliti iako je ona to planirala jer će narednih meseci morati da se pridržava vokalnog mira. Kada je čuo koliko je ozbiljna situacija, Jelenin dečko joj je očitao bukvicu i rekao da će morati da bira između njega i "Zadruge" jer je on neće podržati u toj suludoj ideji - kaže izvor blizak Jeleni, i dodaje:

- On će platiti operaciju i sve troškove njenog lečenja, ali je obavio ozbiljan razgovor sa njom. Predočio joj je koliko ima godina i da treba da se posvete tome da zatrudni. Ubeđivao ju je da treba da zaboravi na rijalitije i da se posveti planiranju porodice. On će u Beogradu biti sve vreme do njene operacije, nakon čega je planirao da je povede sa sobom na Kipar da bi se oporavljala pored mora.

I sama Jelena je potvrdila ove navode.

- Tačno je sve što ste čuli, nažalost male su šanse da se vratim u rijaliti, kako sam najavljivala. Moram da razmislim o prioritetima u svom životu, a trenutno je to zdravlje. Verujem u tim lekara koji brinu o meni, verenik je sve vreme sa mnom pa ćemo videti šta će biti. Ne bih stvarno ništa da planiram unapred, želim samo da se oporavim - napisala nam je.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Printscreen/Zadruga/Youtube

Pogledajte još