SNEŽANA STOJKOVIĆ O ĆERKINOJ UDAJI: Očekuju nas još dve proslave!

Mlađa ćerka fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija izgovorila je sudbonosno “da” vozaču trkačkih automobila na opštinskom venčanju u Parizu, a veliko slavlje na jugu Francuske će biti u aprilu, dok će druga svadbena ceremonija biti organizovana u maju u Srbiji.

U subotu je od ranog jutra sve bilo u znaku Anje i Huga, koji su pre dve godine dobili ćerku Indiju Rouz, ali u međuvremenu nisu stigli da se venčaju zbog mnogobrojnih obaveza čitave porodice. Palata u kojoj su se zakleli na večnu ljubav bila je ukrašena buketima prirodnog cveća, dok se za čitavu dekoraciju pobrinula lično porodica Stojković.

Објава коју дели Anja Stojkovic (@anja) дана

Mlada je blistala u uskoj beloj haljini sa dijademom na glavi, dok je mladoženja nosio odelo. Nakon što je Piksijeva ćerka preuzela muževljevo prezime, svatovi su mladence posipali laticama ruža, dok su ih muzičari pratili u stopu. Među najveselijima, kako se i očekivalo, bili su Piksi i njegova supruga Snežana, a venčanju je prisustvovala i ćerka mladenaca Indija Rouz.

Hvala puno na čestitkama. Tačno je da su se venčali, a proslava je protekla u krugu porodice. Ovo je bilo opštinsko venčanje, a očekuju nas još dve proslave. Jedna na jugu Francuske, a druga u Srbiji – ponosno je rekla Snežana, dok se Anja samo zahvalila na čestitkama.

Hvala vam na divnim željama – poručila je sada i zvanično gospođa Valente.

Nakon oficijelnog dela, svatovi među kojima su bili samo porodica i njabliži prijatelji mladenaca uputili su se u palatu na ručak, a kasnije je usledila i žurka.

Објава коју дели Anja Stojkovic (@anja) дана

Želja Anje u Huga je bila da opštinsko venčanje bude održano u februaru. Dragan i Snežana, kao i Hugovi roditelji su se odmah složili i sve je bilo isplanirano do najsitnijih detalja. Na njihovim licima se videlo koliko su srećni i nasmejani, a roditelji su ih pratili u stopu. Sada su i zvanično gospodin i gospođa Valente. Piksi je bio jako ponosan. On i Snežana su u Francusku stigli nekoliko dana pre toga jer su bili gosti na prijemu koji je povodom Dana državnosti Republike Srbije u Parizu organizovao ambasador Rajko Ristić sa suprugom. To im je dalo vremena da pomognu mladencima u poslednjim pripremama i uživaju igrajući se s unukom za koju je Piksi mnogo vezan – kaže izvor koji je bio deo slavlja.

Kako je Snežana već pričala, njena ćerka i zet će deo poklona sa svadbe dati u humanitarne svrhe.

Anja i Igo su odlučili da deo poklona koji će dobiti za svadbu a koji su novčani usmere u humanitarne svrhe. Sigurno će biti neka humanitarna orgnizacija, ali još nisu odlučili tačno koja. Oni će odlučiti da li će to biti neka dečja bolnica ili neka druga humanitarna organizacija. Ne znam još uvek detalje šta će tačno biti. Njima pokloni apsolutno nisu bitni i ne trebaju im. Mislim da je to jedan prelep gest – istakla je Stojkovićeva.

Објава коју дели Anja Stojkovic (@anja) дана

Izvor: Blic.rs
Foto: anja/Instagram

Pogledajte još