TRADICIONALNO: Orthodox Celts 17. marta u Domu omladine Beograda

I ove godine će Dan Svetog Patrika, 17. mart obeležiti velikim koncertom u Domu omladine Beograda.

"Kelti" su nas već navikli da pomeraju granice svog delovanja iz godine u godinu, iz koncerta u koncert, tako da će ove godine njihov rođendan imati veću specifičnu težinu nego prethodnih puta.

Aca Seltik tim povodom kaže:

- Naše novo rođendansko slavlje će ove godine u sebi nositi i jednu novu dimenziju radosti i uzbuđenja. Naime, posle četvrt veka, idemo put Irske krajem aprila, a na zelenom ostrvu ćemo provesti pet dana. I u toku tog iščekivanja, kao šlag na torti, dolazi veliki koncert u Domu omladine, u prostoru koji naša publika definitivno voli i koji nam dozvoljava da spojimo tradiciju i sadašnji trenutak Orthodox Celtsa. Da se ikonografijom malo vratimo u vreme kada smo počinjali, a da novim pesmama i izgledom odemo još jedan korak dalje. Definitivno će ovo biti vrlo uzbudljiv i emotivan koncert.

"Kelti" su za 25 godina rada objavili šest studijskih albuma sa tradicionalnim irskim i autorskim pesmama, a poslednji album "Many Mouths Shut" su izdali prošle godine za sopstveni label O’Celts Records.

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 26. februara na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i Gigs Tixa, a sve informacije se mogu pratiti na zvaničnoj facebook stranici benda www.facebook.com/OrthodoxCelts/

Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.