NJIHOVI GLASOVI ODLUČUJU O ULASKU U FINALE: Šta stranci kažu o našoj pesmi i predstavniku na ovogodišnjoj Evroviziji?

Sanja Ilić i Balkanika su pesmom "Nova deca" bili ubedljivi pobednici na "Beoviziji", ali su ubrzo nakon toga našli na udaru javnosti zbog optužbe da nisu pevali uživo.

Međutim, trenutno najvažnije pitanje jeste da li se ova pesma sviđa strancima, čiji će glasovi odlučiti da li Balkanika ima potencijal za pobedu.

Naime, nakon što je pobednik proglašen, njihov nastup je objavljen i na oficijalnom Jutjub kanalu Evrovizije, pa su fanovi takmičenja širom sveta bili u prilici da premijerno čuju našu pobedničku pesmu. A sudeći po komentarima, utisci su i više nego pozitivni.

Ovo su samo neki od komentara koji se mogu pročitati ispod klipa:

Ovaj nastup je jedinstven. Svideo mi se!

Konačno možemo da čujemo etno/tradicionalni zvuk neke države. Još je u pitanju Srbija. Srećno iz Turske
Dobrodošli u finle. Sviđa mi se ova pesma.

Stvarno mi se sviđa ova pesma. Etno i moderno u isto vreme, nešto što Evrovizija nije imala pre. Nadam se da će se kvalifikovati.

Ovo je najzanimljija srpska pesma od Ljubav nije stvar. Inače, ova bine me podseća na binu koju je Evrovizija imala 2008. godine u Beogradu. Slučajnost?

Pesma je tako originalna, a predstavlja Srbiju na najbolji način. Pozdravi iz Slovenije.

Da, Srbijo. Da. Hvala ti što ne pevaš na engleskom i hvala ti na ovoj neobičnoj, ali dobroj pesmi. Dobrodošli u finale. Imate moju podršku iz UK. Definitivno ćemo glasati za vas.

Grčka i Srbija će pokidati ove godine sa etno zvucima. Predivna prezentacija vaših zemalja. Obe će biti u Top 10 sigurno. Srećno!

Sledeće godine želim da Evrovizija bude u Beogradu. Svaka čast, Srbijo. Srećno u Portugalu.

Magično. Odličan posao Srbijo. Neverovatna i divna pesma i jaki vokali. Nadam se finalu i Top 10. Srbija je legendarna država na ESC. Pozdravi iz Poljske.

E ovo je ono što ja zovem evrovizijskom pesmom.

Izvor: Tračara.com
Foto: RTS/Promo

Pogledajte još