PRAVA ISTINA IZAŠLA NA VIDELO: Ovo je razlog zbog kojeg su Emina i Marko Mišković raskinuli

Marko je dugi niz godina u braku sa Jovanom Nikolić Mišković, dok je Emina do nedavno bila u srećnom braku sa Mustafom Sandalom, od kojeg se razvodi.

Iako Emina i Marko nisu pričali o tome, ali domaći mediji otkrili su informacije vezane za njihov raskid.

- Emina je bila Markova velika ljubav, ali njegov otac nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je ona druge vere. Upravo zbog toga je dao sve od sebe da sina rastavi od Jahovićeve, za koju je tvrdio da nikada neće biti njegova snajka. Iako je Marko svim silama pokušavao da sačuva njihovu ljubav, to mu nije pošlo za rukom. Njegov otac je na kraju i uspeo da rastavi sina od pevačice i dokaže mu da ipak mora da se zna ko je stariji u kući Miškovića - tvrdi izvor ovog lista.

Naime, kako su tvrdili domaći mediji, Marko je nakon raskida sa pevačicom istetovirao njeno ime na hebrejskom jeziku, i to na nozi. Iako njih dvoje nikada nisu želeli da govore o emotivnom odnosu, pevačica je u jednom od intervjua 2006. godine izjavila.

- Marko i ja smo zasad samo dobri drugari. Moj budući dečko mora da pređe mnoge prepreke da bi me osvojio. Ako se između Marka i mene jednog dana nešto i desi, sigurno je da to neću kriti - izjavila je lepa Novopazarka za magazin „Svet“.

- Emini je bilo izuzetno teško zbog činjenice da se mora rastati od Marka. To je bila velika ljubav, ali ona nije uspela da se izbori za svoje mesto u porodici Mišković. Ona je Marku tada rekla kako ne želi da ga odvaja od oca, ali da njoj takva vrsta odnosa nije potrebna, te da želi čoveka koji će se boriti za nju - završava izvor.

Izvor: Alo!/Blic.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još