NAŠLA SI SEBI ZLATNU KOKU: Lepi Mića optužio Saru da je bila s Vojketom samo iz koristi! (VIDEO)

On je, naime, nju tužio zato što je zbog gluposti raskinula sa njim, a on je smatrao da je njihova ljubav jača od toga i da je pukla zbog dve reči, "bezobrazna" i "drska". Takođe, on je dodao da ni ona ni niko drugi ne sme da ga prekida dok govori, kao i da ga nervira što se ponekad pravi glupa.

Sudija u ovom slučaju je Miljana Kulić.

Kako je on podneo tužbu, Vojke je prvi imao svoje izlaganje:

- Jeste, ja sam tužio Saru za sve što je napisano. I rekao sam da je drčna, ne drska. I to smatram da ne može da radi, a ne radi uvek. I stvarno mislim da je naša ljubav jača i da ne može da pukne zbog te dve reči. Sve što piše u tužbi je istina. Ovo se odnosi samo na svađe, inače nama je super. Ja je samo tužim da se u svađama tako ponaša - rekao je Vojke.

Posle njega i Sara je iznela svoju odbranu:

- Nije istina da smo mi raskinuli zbog te dve reči, nego posle zbog onoga što sam ti rekla da si rekao, a ti si rekao da nisi rekao i eto šta je bilo. Ja sam se naljutila zbog te dve reči, jer kao šta ima da bude sa nekim ako misli da je takva, ali posle sam shvatila. Priča on i te kako kad se raspravlja. Ja se ne pravim glupa, kad mu nešto objašnjavam, možda i jesam glupa. Ja sam samo shvatila te stvari na svoj način. U svađi je logično da svako svakog prekida, njega to nervira, i njega je to nerviralo kada je mene on juče prekinuo. Glupa ti je tužba skroz. Nisam zbog te dve reči raskinula, nego zbog onog što si posle rekao. Ali bitno da smo se pomirili - rekla je Sara.

Kada su tužilac i tužena izneli svoje, došalo je red da porota kaže svoje mišljenje, a prvi je, očekivano, ustao Lepi Mića, koji ima velike probleme sa Sarom i sa njom je nedavno imao veliku svađu. On je ponovo vređao pevačicu, te istakao da je ona sa Vojketom iz interesa i tim putem je verbalno iskasapio:

- Ti si u vezi gde je dobitna kombinacija pesma. Našla si sebi zlatnu koku! Ne postoji bračna zajednica koja nema interesnu sferu! Je*eš ti njega za pesmu! Sve je rečeno! - rekao je, između ostalog, Lepi Mića.

Izvor: Alo.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još