HTELA SAM DA SPAVAM MIRNO: Marina Tadić progovorila o odlascima kod psihijatra

Pevačica Marina Tadić koja je nedavno izbacila novi singl "Čujem" prvi put progovorila je o problemima koje je imala kada je iz sveta sporta zakoračila na estradu, pa je pomoć morala da potraži kod stručnjaka.

- Nemam ja ništa protiv da neko ima nekoga ko ga voli i ko mu pomaže. Zato sam i završila kod psihijatra da mi pomogne da to prevaziđem. Nekako nije moglo drugačije, ja sam mnogo tvrdoglava žena. Ja sam neko ko je po svaku cenu sam gradio sebe. Želela sam da budem svoja. Pre nekih 15 godina sam sa roditeljima dosta i razgovarala. Svom ocu, kome su govorili da je najbolju čovek i najbolji na poslu, sam rekla: "Šta ti imaš od toga što si najbolji?" Rekao mi je: "Imam Marina. Ja mirno spavam, kao i vi, moja porodica" - kaže Marina.

- Zato sam ja htela da mirno spavam i da budem svoja, to me je negde vodilo, a to je mnogo teško. Kad nemate nikakvu podršku, kad udarate u zid, pa hoćete i kroz drugi, treći... Onda sam sebi rekla, polako... Normalno je da zapadaš u krize i da imaš lomove, pogotovo što se baviš poslom kojim se ja bavim. Povredi te svaki napis u novinama, svako može da kaže neku ružnu reč - objašnjava pevačica.

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic1) on


Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram/marinatadic1

Pogledajte još