ISKREN ČOVEK! Milan Stanković: Rada je obeležila moj život

Nova frizura, iako možda najočiglednija, istovremeno je najmanje važna promena koju je ovaj izvođač na sebi napravio. Uz prave saradnike i prijatelje u estradnom svetu stasavao je i pravio svoju karijeru po meri kakvu je oduvek priželjkivao. Ipak, priznaje nam da to nije išlo baš lako. Težinu i odgovornost svoje profesije najpre je spoznao upravo kada je predstavljao Srbiju u Evropi pre osam godina.

Veoma je to naporno. Odjednom morate da ispunite čitav niz zadataka i to više niste vi, već postajete radnik u toj velikoj industriji koji mora da se potrudi da sve to izgura do kraja kako treba. Šou-biznis me jeste promenio i to na taj način da sam očvrsnuo. Počeo sam da razdvajam bitno od nebitnog – kaže Milan, ali neskromno dodaje da su životne okolnosti od njega napravile upravo ono što je želeo da bude.

Ne bih da zvučim prepotentno, ali smatram sebe za zvezdu i mislim da sam se takav rodio, dakle nisam na tome radio. Bio sam zvezda i u vrtiću, tako se jednostavno namestilo da privlačim pažnju. Bio sam poseban, drugačiji, harizmatičan – objašnjava pevač.

Umorio sam se od dokazivanja i pravdanja bilo kome. Verujem u kvalitet onoga što radim i smatram da ne postoji neko ko ovom poslu pristupa na isti način kao ja, a istovremeno, dosta mi je i da budem žrtva predrasuda. U redu je biti javna ličnost, ali ne vidim zašto bih sebi priređivao takve stvari. Izgleda da je moja sudbina da budem ta žrtva i to sam bio veći deo svog života. Ne mogu da uporedim taj osećaj sa onim kada to niste jer za to drugo ne znam. Zavirivanje u novčanik i krevet ne dozvoljavam. Selidba u inostranstvo svakako sada nije u planu, a kada se odlučim na taj korak, biće to po završetku svega onoga što nameravam da uradim u ovom poslu. Odredište bi bila Australija – otkriva pevač, a na pitanje da li je spreman da nov život otpočne s drugom polovinom, on se našalio da bi rado pronašao neku devojku koja bi mu obezbedila vizu za tu zemlju.

Nisam trenutno zaljubljen, samo sam umoran i to od posla, pa nekako valjda ne stižem. Od ljubavi pak nisam umoran i strpljivo je čekam. Svestan sam da ništa ne može da se uradi ili dogodi na silu, pa to važi i za ljubav. Inače sam veoma romantična osoba i verujem u sudbinu u tom smislu – kaže Milan i deli malo svoje životne mudrosti i ljubavne filozofije.

Ne postoji jedna prava osoba za vas u životu, ali prve ljubavi ipak jesu nekako najnaivnije i najupečatljivije – kaže umetnik, a mi smo ga pitali da li u takve ubraja i svoju bivšu devojku Radmilu Manojlović.

Rada nije baš prva ljubav u mom životu, ali svakako jeste bila upečatljiva. Obeležili smo jedno drugom živote – otkriva Milan.

Izvor: Story
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
1 komentar
  1. knock says

    Rada voli da je gađaju iz oružja različitih kalibarai trudila se da takve igre upražnjava vrlo često, što će joj se na kraju vjerovatno osvetiti.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.