ISKREN ČOVEK! Milan Stanković: Rada je obeležila moj život

Nova frizura, iako možda najočiglednija, istovremeno je najmanje važna promena koju je ovaj izvođač na sebi napravio. Uz prave saradnike i prijatelje u estradnom svetu stasavao je i pravio svoju karijeru po meri kakvu je oduvek priželjkivao. Ipak, priznaje nam da to nije išlo baš lako. Težinu i odgovornost svoje profesije najpre je spoznao upravo kada je predstavljao Srbiju u Evropi pre osam godina.

Veoma je to naporno. Odjednom morate da ispunite čitav niz zadataka i to više niste vi, već postajete radnik u toj velikoj industriji koji mora da se potrudi da sve to izgura do kraja kako treba. Šou-biznis me jeste promenio i to na taj način da sam očvrsnuo. Počeo sam da razdvajam bitno od nebitnog – kaže Milan, ali neskromno dodaje da su životne okolnosti od njega napravile upravo ono što je želeo da bude.

Ne bih da zvučim prepotentno, ali smatram sebe za zvezdu i mislim da sam se takav rodio, dakle nisam na tome radio. Bio sam zvezda i u vrtiću, tako se jednostavno namestilo da privlačim pažnju. Bio sam poseban, drugačiji, harizmatičan – objašnjava pevač.

Umorio sam se od dokazivanja i pravdanja bilo kome. Verujem u kvalitet onoga što radim i smatram da ne postoji neko ko ovom poslu pristupa na isti način kao ja, a istovremeno, dosta mi je i da budem žrtva predrasuda. U redu je biti javna ličnost, ali ne vidim zašto bih sebi priređivao takve stvari. Izgleda da je moja sudbina da budem ta žrtva i to sam bio veći deo svog života. Ne mogu da uporedim taj osećaj sa onim kada to niste jer za to drugo ne znam. Zavirivanje u novčanik i krevet ne dozvoljavam. Selidba u inostranstvo svakako sada nije u planu, a kada se odlučim na taj korak, biće to po završetku svega onoga što nameravam da uradim u ovom poslu. Odredište bi bila Australija – otkriva pevač, a na pitanje da li je spreman da nov život otpočne s drugom polovinom, on se našalio da bi rado pronašao neku devojku koja bi mu obezbedila vizu za tu zemlju.

Nisam trenutno zaljubljen, samo sam umoran i to od posla, pa nekako valjda ne stižem. Od ljubavi pak nisam umoran i strpljivo je čekam. Svestan sam da ništa ne može da se uradi ili dogodi na silu, pa to važi i za ljubav. Inače sam veoma romantična osoba i verujem u sudbinu u tom smislu – kaže Milan i deli malo svoje životne mudrosti i ljubavne filozofije.

Ne postoji jedna prava osoba za vas u životu, ali prve ljubavi ipak jesu nekako najnaivnije i najupečatljivije – kaže umetnik, a mi smo ga pitali da li u takve ubraja i svoju bivšu devojku Radmilu Manojlović.

Rada nije baš prva ljubav u mom životu, ali svakako jeste bila upečatljiva. Obeležili smo jedno drugom živote – otkriva Milan.

Izvor: Story
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još