SLABA NA PEVAČE: Isplivali škakljivi detalji burne veze Kije Kockar i Darka Lazića!

Međutim, ono što je Kija propustila da prizna jeste da je, osim sa Strukom, bila u tajnoj vezi i sa pevačem Darkom Lazićem.

Naime, supruga Slobe Radanovića tajno se viđala sa "Zvezdom Granda", a za njihovu romansu znalo je samo nekoliko najbližih prijatelja.

- Kiju je sa Darkom Lazićem upoznao zajednički prijatelj. Počeli su da se druže i izlaze zajedno, a niko nije mogao da pretpostavi da će njih dvoje završiti u vezi. Karakterno su potpuno različiti i Darko jednostavno nije tip muškarca koji bi se na prvi pogled dopao Kiji. Ona voli da bude dominantna u vezi i da manipuliše svojim partnerom, a to je pokušala da uradi dok su njih dvoje bili zajedno - započinje priču izvor koji je dobro upućen u sve detalje tajne romanse.

- Lazić je u tom trenutku bio veoma aktuelan, pobedio je u "Zvezdama Granda", devojke su ga jurile na svakom koraku, a to je bilo presudno da Kija padne na njega. Smislila je pakleni plan kako da ga smuva i krenula je u akciju. Dakle, svakog puta kada bi se našli u zajedničkom društvu, Kija je diskretno flertovala s njim, a potom je počela i da mu šalje poruke. U prvi mah su to bile bezazlene, prijateljske poruke, u kojima se raspitivala kako je i šta radi, a Darko je uljudno odgovarao na svaku. Nastavili su da se dopisuju, a njihova prepiska je u nekom trenutku postala ozbiljnija - kaže naš izvor i objašnjava da je Kija Darku prva priznala da gaji osećanja prema njemu.

- "Počinjem da se zaljubljujem u tebe, to nije dobro", glasila je poruka koju je Kija poslala i na koju je Darko pao. Odmah nakon toga su se i smuvali, ali su se dogovorili da njihova veza u prvo vreme bude tajna. Tih nekoliko nedelja, koliko su bili zajedno, sve je pucalo od strasti, a njih dvoje su jedino razmišljali kako da se vide, a da niko iz društva ne posumnja u njihovu vezu. Bukvalno niko nije znao da su zajedno, sve do trenutka dok, dva meseca kasnije, nisu raskinuli. I to su njihovi prijatelji otkrili sasvim slučajno - kaže izvor i objašnjava da Darko nije hteo da bude u vezi u kojoj će ga devojka kontrolisati.

- Sećam se da je Kristina napravila ljubomornu scenu kada je Darko u nekom kafiću pričao s obožavateljkom. Svima nam je bila čudna njena reakcija, ali niko nije posebno komentarisao njen ispad. Tek kasnije, kada je prestala da izlazi s nama, neko mi je rekao da su ona i Darko bili u tajnoj vezi i da su raskinuli zbog njenih ljubomornih scena - ispričao je izvor na kraju.

Inače, saznanja potvrdio je i Milan Milošević, koji je u rijalitiju ispričao da je Kija bila u vezi sa Darko Lazićem, što je Kockarova nevešto negirala.

Mama Kristine Kockar je prokomentarisala saznanja, pa je rekla da se ne meša u ćerkina poznanstva i veze.

Izvor: Kurir.rs/Alo
Foto: AmiG Show/YouTube-Printscreen

Pogledajte još