Zlatan Ibrahimović se pridružuje kompaniji Visa u susret 2018 FIFA World Cup Russia

Foto; Promo/Peter Powell

Kao zvanični platni sistem FIFA-e, Visa će,u saradnji sa Zlatanom, ovog leta omogućiti fanovima da ne propuste ni trenutak akcije.

- Ja sam veoma ponosan što ću raditi sa globalnim liderom u industriji platnih sistema - izjavio je Zlatan Ibrahimović, vrhunski sportista i novo lice Visa FIFA World Cup kampanje.

- Uvek se trudim da budem najbolji u fudbalu, a partnerstvo sa kompanijom Visa potvrđuje ono što želim da budem a to je – da budem najbolji.

Kao jedan od najtrofejnijih fudbalera u svetu, Zlatan je osvojio 33 trofeja u svojoj karijeri igrajući za 9 timova u Engleskoj, Francuskoj, Italiji, Holandiji, Španiji, Švedskoj i Sjedinjenim Američkim Državama. Zlatana smatraju jednim od najboljih napadača među fudbalerima njegove generacije.

Zlatan nije poznat samo po svojoj veštini u sportu, već i po svom karakteru i popularnosti širom sveta. Rođen u Švedskoj, po ocu poreklom iz Bosne i Hercegovine, a po majci iz Hrvatske, ova fudbalska legenda, ambasador Ujedinjenih Nacija i preduzetnik, govori pet jezika i predstavlja oličenje globalnog Visa brenda.

- Oduvek smo bili svesni Zlatanovih impresivnih uspeha na terenu, svetske popularnostii svestrane ličnosti - izjavila je Lynne Biggar, direktorka marketinga i komunikacija, Visa Inc.

- Mi u Visi s nestrpljenjem iščekujemo da kroz saradnju sa Zlatanom predstavimo FIFA World Cup kampanju i inovacije u proizvodima, povežemo se sa fanovima širom sveta, i još jednom pokažemo da je Visa "Svuda gde želite da budete".

Saradnja kompanije Visa i Zlatana počinje sledećeg meseca. Kako biste bili u toku sa svim aktivnostima pridružite se grupi od 31 miliona pratilaca Zlatanovog Instagram profila @iamzlatanibrahimovic ili posetite rs.visa.com

Pogledajte još