POTPUNO SE RAZNEŽILA: Pogledajte ko je posvetio tetovažu Radi Manojlović, a nije njen dečko Haris!

Dečko Rade Manojlović, Haris Berković, nedavno je zbog svoje devojke kosu ofarbao u plavo, a ovoga puta još jedna osoba je preduzela poduhvat samo zbog nje.

U pitanju je Radina verna obožavateljka Dragana koja je uradila tetovažu posvećenu pevačici, a uz slova njenog imena istetovirala je i violinski ključ.

Tim povodom se na Intagramu oglasila i Rada:

- Zaista nije trebalo da se bockaš zbog mene, ali opet, velika mi je čast i privilegija da neko želi da nosi moje ime na sebi, na svojoj koži. Uvek sam znala da sam ti motivacija i da sam ti ulivala hrabrost i veru u sebe, ali sada si me zaista dotakla, jer shvatam da je tvoja ljubav prema meni i prema onome što sam ja probudila u tebi, mnogo veća nego što sam mislila - počela je ona, a zatim dodala:

- Mnogo te volim i hvala ti što i ti u meni, svojim postupcima i ljubavlju, dodatno budiš samopouzdanje i dokazuješ da zaista moje ponašanje i moje reči mogu biti idol mladima i motiv za konstantnu borbu.

Usledili su komentari oduševljenja njenih fanova, ali i Dragana, koja je naglasila da je ovo poklon za Radu od nje uz stih njenog velikoh hita "Život na Mesecu":

- Za tebe umreti je sitnica.


Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: Instagram/radamanojlovic

Pogledajte još