RAZREŠIO MISTERIJU OKO NJIHOVOG RASKIDA: Filip Krajinović o vezi sa Ninom Radulović

O vezi Filipa Krajinovića i Nine Radulović se dosta spekuliše, čas jesu zajedno, čas imaju problem. Poznati teniser je na pitanje da li je sve u redu u vezi sa voditeljkom, i da li su istiniti navodi da su raskinuli, rekao:

– Sve je okej, sve je super…

Foto: Instagram/krajinovic_filip-PrintScreen

Filip je sa nama podelio činjenicu da ne voli šoping i da to umesto njega obavlja njegova izabranica.

Iskreno, ja ne volim da šopingujem, to prepuštam devojci, nisam ljubitelj toga uopšte, zato bolje to da rade ljudi koji znaju šta ja volim, nekada i svoje pošaljem u šoping – iskren je Krajinović, a na pitanje da li ga opterećuje da ide sa devojkom u kupovinu kada ona to poželi, kaže:

– Pristanem uvek da idem sa devojkom u šoping. Nemam s tim problem.

Kako je mnogim poznatim osobama bitno da garderoba bude brendirana i skupa, interesovalo nas je da li je isti slučaj i kod Filipa.

Foto: Instagram/filip_krajinovic

Iskreno, mislim da je svakoj osobi bitno šta nosi, ja volim da se oblačim kako mislim da je najbolje i u čemu se dobro osećam, nebitno da li je skupo ili ne – kaže teniser kojeg smo sreli na reviji jednog modnog brenda.

Pored Filipa, na reviji su se pojavili i Viktor Troicki i Janko Tipsarević, a Filip kaže da voli kada se s teniserima sretne van terena.

Svi teniseri se manje-više druže privatno i radujem se svaki put kada imamo prilike da se družimo van terena… jer nemamo često prilike za to – kaže Krajinović, koji kao i svaki teniser ima ritual pred izlazak na teren.

Slušam muziku pred svaki izlazak na teren i volim da budem 10-15 minuta sam pre meča – kaže Filip.

Sportisti su u često uzor mladima, a da li Filipu to stvara pritisak?

Svaki sportista ima pritisak jer je uzor mladima, drago mi je što se mladi ugledaju na mene jer sam i ja tako nekada gledao Noleta i druge sportiste – priča teniser.

Filip ima dosta pratilaca na društvenim mrežama i tamo često pokazuje svoje emocije, pa i izjavljuje ljubav Nini.

Kako kad, ja to po nekom osećaju, imam puno pratilaca i želim da podelim s njima poneku sliku i neki lep trenutak.

Izvor: Blic.rs
Foto: krajinovic_filip/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.