VEČERAS DRUGO POLUFINALE EUROSONGA! "Balkanika": Verujemo u dobar plasman!

Vođa benda i kompozitor naše pesme Sanja Ilić ovoga puta neće biti na bini, ali će bodriti članove grupe iza scene. Naš tim je potpuno spreman za večerašnje takmičenje i veruje da će kompozicija sa snažnom porukom o boljem i lepšem svetu, očarati evrovizijsku publiku.

- Jedva čekamo nastup u polufinalu jer se za to spremamo već nekoliko meseci a boravak u Lisabonu je u potpunosti tome podređen. Spremni smo da Evropi pokažemo autentičnost koju nosi spoj modernog i tradicionalnog zvuka u pesmi "Nova deca". Reakcije na kompoziciju, nastup i energiju grupe "Balkanika" su fenomenalne, zato verujemo u uspeh u polufinalu - poručio je Sanja Ilić iz Lisabona.

Večerašnji nastup sa nestrpljenjem iščekuje i pevač Mladen Lukić koji je prethodnih dana imao problem sa krvnim pritiskom, ali se sada odlično oseća.

- Hvala svima na brizi, osećam se dobro i potpuno sam spreman za nastup - ističe Mladen Lukić.

- Istina je da mi je skočio pritisak i da je došla Hitna pomoć po mene, ali je sve prošlo.

Naši predstavnici su uoči polufinala krstarili brodom sa ekipom nacionalne televizije Portugalije za koju su dali intervju, a čiju su naklonost dobili nakon što su "Novu decu" otpevali na njihovom jeziku.

Izvor: Novosti
Foto: balkanika_official/Instagram

Pogledajte još