Portal nadlanu.com vas vodi na Dance Park festival

Festival će biti održan na parkingu Fashion Outlet centra u Inđiji od 8 do 9. juna, a svakog dana 100 posetilaca imaće priliku da se besplatno preveze do Festivala ali i da se vrate kući.

Svi oni koji žele da se opuste i ne razmišljaju o prevozu mogu da se prijave putem mejla besplatanprevoz@dancepark.org. U mejlu je potrebno da napišete vaše ime i prezime, naglasite za koji dan vam je potreban prevoz i sa koje lokacije - Beograd ili Novi Sad.

Polasci iz Beograda su sa parkinga ispred Štark Arene u Bulevaru Zorana Đinđića (prekoputa velike lopte), a iz Novog Sada polasci su sa parkinga ispred restorana Zlatna medalja. Oba dana autobusi će sa ovih stajališta polaziti između 20 i 21 čas, a sa Festivala za Beograd i Novi Sad od 05 i 07.30 časova.

Besplatan prevoz organizovan je u okviru “Društvo ko vozi kući” kampanje koju HEINEKEN Srbija sprovodi više godina promovišući odgovornu konzumaciju sa ciljem podizanje svesti građana o ličnoj odgovornosti i ponašanju u saobraćaju.

Prijavite se za besplatan prevoz i pripremite se za istorijski rejv na otvorenom uz 30 fantastičnih DJeva kao što su Umek, Ten Walls, Oxia, Reinier Zonneveld, Lea Dobričić, Ilija Đoković, Kristijan Molnar, Petar Dundov, Aleksandra Duende, Danijel Čehranov aka Last95, i TKNO b2b Andrew Meller, Dee, Goya, i mnogi drugi.

Portal nadlanu.com poklanja našim čitaocima 5x2 ulaznice za prvi dan Dance Park festivala (8. jun) i besplatan prevoz do festivala. Svoje podatke (ime, prezime, broj telefona) pošaljite na mejl tatjana.misovic@color.rs!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.