ANA KORAĆ ISKRENO O LJUBAVI I VEZAMA: Momci se plaše da mi priđu, nisam imala seks 9 meseci!

- Izlazi duetska pesma sa Sanjom, mi smo to u rijalitiju još isplanirale, pre tri meseca. Trebalo je da to držimo u tajnosti, ali nismo mogle da izdržimo. Pesma je snimljena, treba samo spot da uradimo, ali je Sanja povredila nogu pa moramo malo da sačekamo. Biće stvarno ludilo, seksi pesma - rekla je Koraćeva.

Ivanjičanka je otkrila i svoje prve utiske nakon rijalitija, ali i da se momci plaše da joj priđu pa da iz tog razloga još uvek nema dečka.

- Imam mnogo obaveza. Snimam neke reklame, angažovana sam u četiri, pet spotova da budem glavna glumica. Moram da uradim svoju pesmu i svoj spot. Idem na snimanja za medije za naslovne strane, tako da ne znam gde mi je glava. Stižem i da izlazim, sve stižem, samo ne stižem da imam vremena za nekog dečka. Prilaze mi momci da se slikaju, ali vidim da imaju neki strah. Kao da se boje da mi priđu. Nisam zaljubljena i seks nisam imala već devet meseci, ali nekako sam se i ohladila od toga, tako da me sad to ne interesuje i nemam vremena za to - navela je Ana.

Ana je otkrila i sa kojim bivšim cimerima je nastavila druženje i po izlasku iz Bele kuće.

- Sa Kijom se družim naravno, čujemo se svaki dan. Matora i Sanja, Milan, Bora, Mića, Teodora sa njima sam u kontaktu. Podržaću svakog sa kim sam bila u dobrim odnosima, Teodoru sam podržala za pesmu, stvarno je super pesma i ona je sve to profesionalno odradila, nastavićemo da se podržavamo - rekla je Koraćeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: ana_korać/Instagram

Pogledajte još