DOK DEJAN SPAVA, ONA PRAVI SEKSI SELFI: Dalila objavila golišavu fotku iz kreveta!

Pobednica pete sezone rijalitija Parovi, Dalila Dragojević, osvojila je u ovoj sezoni drugo mesto, što ju je veoma potreslo te je po proglašenju pobednika napustila studio bez reči. Očigledno, vidno iznervirana što nije odnela pobedu i u ovoj sezoni, ni prisutnim medijima nije dala nikakve izjave.

Podsetimo, najistaknutija učesnica se zaljubila u Dejana Dragojevića tokom prošle sezone, a zatim i stupila u brak sa njim po izasku iz vile. Njihovo venčanje iznenadilo je mnoge, ali sudeći po svemu oni su uspeli da sačuvaju svoju ljubav i pored brojnih spekulacija da je to bila samo "ljubav u rijalitiju".

Popularni bračni par ponovo se vratio na Happy televiziju ove sezone i samim tim obradovao veliki broj fanova, a devet meseci nakon povratka u stvarni svet njih dvoje su se počastili i uživali u spa centru, a jedna fotografija posebno je zaintrigirala mnoge.

Naime, zanosna brineta napravila je selfi iz kreveta dok je Dejan spavao i objavila na svom Instagram profilu. Dalila je na sebi imala seksi pidžamu koja je raspametila muški pol.

Fanovi su im poručili da su preslatki, te da su ovakav odmor definitvno zaslužili.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još