SKANDAL U STUDIJU: Jelena Golubović napustila emisiju zbog Lepog Miće! (VIDEO)

- Trudila sam se da nikom o zadrugarima ne pričam. Sada kada smo svi napolju, rekla bih da je i od Lepog Miće bio gori Milan. On mi je rekao da svi mi, i mama i baka i ja, budemo u kovčezima. On je moje veliko razočaranje. On je ljiga - rekla je Golubovićeva.

Lepi Mića je rekao da ne može da dozvoli da Jelena blati dobrog momka kao što je Milan, a onda je rekao Golubovićevoj da je ljiga, ljudska stoka i mangulica.

Jelena je zatim rekla voditelju da ne zna da vodi emisiju i da je najbolji voditelj po njenom mišljenju Ognjen Amidžić. Mića je zatim Jeleni rekao da je puna go*ana, a Golubovićeva je zapretila da će napustiti emisiju ako voditelj nastavi da se smeje dok je Mića vređa. Ona je to nekoliko trenutaka kasnije i uradila.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
2 komentara
  1. knock says

    dovesti ovoga majmuna u emisiju je prava idiotarija, nabijem i urednika i voditelja na onu stvar

  2. Sasa7 says

    Svaka čast Jelena. Trebala je odmah da napusti emisiju, a ne da dozvoli da je Mića vredja. Sve zbog toga što je glasno i jasno rekla svoje mišljenje. Svi imamo pravo na misljenje. Da li je to ispravno ili ne, niko nema prava da nas vredja zbog toga. To znači da ne trebamo drugačije da misalimo. Mića treba da se stidi !

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.