NASTAVLJAMO TAMO GDE SMO STALI: Slađa Lazić progovorila o odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio učesnike "Zadruge 6" Slađu Lazić i Lepog Miću.

Usledilo je telefonsko uključenje u emisiju.

- Dobro veče svima, Suzana iz Kragujevca kraj telefona. Pozdrav za Miću, jednog gospodina. Ja se sam saglasna sa svim njegovim stavovima. On je predugo u rijalitiju, mogao je da prevari ženu milon puta, ali je ostao dosledan sebi. O Slađani nemam lepe reči, šta reći o osobi kojoj je uzor Stanija Dobrojević?! - rekla je gledateljka.

- Šta njoj fali? - upitala je Slađa.

- Slađana, koji ti primer daješ mladim devojkama? Pogledaj kako si ubučena došla u emisiju. Hvališ se nekim skupim satom, a sad su teška vremena. Kao majka ti kažem da mi se to ne dopada. Darko, moj najveći favorit je Marko Đedović, na njega treba da bude ponosna cela Srbija. Dečko je pametan, svaka reč mu je na mestu. Jako se radujem jer ulazi u "Elitu". Blago majci koja ga je rodila, jer poštuje prave vrednosti. Darko, ti si odličan voditelj, svaka reč ti je na svom mestu - dodala je gledateljka.

Usledilo je još jedno uključenje.

- Dobro veče, Lejla kraj telefona. Pozdrav za Miću, kao i za prelepu Slađanu. Sviđa mi se kako Mića komentariše, ali problem naiđe kad se neki pobune zbog istine - rekla je gledateljka.

- Upravo tako. Ja govrim činjenice, a kada to nekima ne odgovara, onda krenu da govore "mama", "tata". Nema toga, ko mene psuje, ja psujem njega. To su sve navodno divna deca, a ja sam najgori, kako da ne. Što se tiče Slađane, ona nije balavica, u nekim je godinama gde treba da pokaže ozbiljnost. Ona ne reaguje na stvari kako treba, ne sluša dok joj se nešto priča. Slađo, u kakvim si odnosima sa Majom Marinković? - upitao je Mića.

- U odličnom smo odnosu. Nas dve smo se čule pre emisije - kazala je Slađana.

- Sigurno? Niste se posvađale? Nikad se niste svađale? - upitao je Mića.

- E, sad moram samo da pokažem da sam vozila Poršea. Mićo, evo ti dokaz - rekla je Lazićeva.

- Slađana, kad to bude tvoj auto, onda ti možeš da kažeš da si Poršelina - rekao je Mića.

- Ja imam za Slađu pitanje. U kakvom si odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom? - upitala je gledateljka.

- Ja sam njegova drugarica. Nastavljamo tamo gde smo stali. Jako je lepo imati kao prijatelja nekog ko je pažljiv poput njega - istakla je Slađa.

Izvor: Pink.rs
Foto: nenad_macanovic/Instagram

Pogledajte još