ŽELELA BIH DA OPERIŠEM UŠI: Sara Reljić otvoreno priča o estetskim intervencijama!

Sara, koja se nije razdvajala od dečka Vojekta, otkrila je da se trenutno posvetila karijeri, a novi spot snimala u jednoj beogradskoj teretani.

- Definitivno trebam da treniram. Deset meseci u „Zadruzi“ nismo ništa radili. Treba da zategnem svoje telo i kada snimim sve spotove i pesme, onda ću konačno imati priliku da se posvetim svom telu. Sada imam previše obaveza - rekla je Sara.

Mladu pevačicu su kolege iz rijalitija često prozivale da je žrtva estetskih intervencija, iako ona nikada nije želela da odgovara na takve provokacije. Na pitanje da li bi nešto promenila na svom telu, Sara je rekla:

- Eventualno bih smanjila uši. Jedino to - rekla je pevačica, koja na sredini obrve ima ožiljak, za koji kaže da joj je uspomena iz detinjstva.

- To je ožiljak koji mi je napravio moj brat kada smo bili deca. Zaigrali smo se i desilo se da se povredim, ali nikada ga ne bih uklonila, to mi je sada kao neki zaštitni znak i uspomena - rekla je Sara.

Seksepilna pevačica otkrila je da se uprkos velikoj podršci fanova koju imaju Vojke i ona dešava da se njihovi obožavaoci naljute.

- Ponekad nam zameraju što nismo češće „live“ na Instagramu, ali se i Vojke i ja trudimo da im što češće budemo dostupni i da ih sve ispoštujemo. Ja to ne doživljavam kao obavezu, već kao zadovoljstvo. Inače, plašila sam kako će ljudi reagovati, s obzirom na to da ne mogu da nas prate 24 sata kao ranije, dok smo bili u rijalitiju, i plašila sam se da će nam zameriti da možda nismo dovoljno aktivni - rekla je Sara.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sara_reljic.1/Instagram

Pogledajte još