LEPI MIĆA BRUTALNO “OPLEO” PO PEVAČU: Sloba Radanović je postao poznat na konto svog polnog organa! (VIDEO)

Iz tog razloga smatra da njihove karijere i te kako imaju rok trajanja.

Oni su svi ušli u “Zadrugu” kao anonimni pevači. Bili su nebitni likovi, totalno. Oni su poznati, ali ne zbog pesama, nego zbog drugih stvari. To će trajati još mesec, dva, tri i to se gasi. Sloba je na konto svog k**ca postao popularan, a ne što mu je pesma dobra bila! Pesma je bila i tada, pa gde ga je bilo? Nigde! On peva odlično, to nije sporno, ali prvo mora raditi na figuri svojoj, on je pevač, mora da ima neku liniju – pričao je u emisiji “Zadruga, narod pita” Lepi Mića.

Zatim, posvetio se Sari Reljić, koja je u emisiji gostovala zajedno sa njim, ali i blogerki Luni Đogani, bivšoj devojci Slobe Radanovića.

Sara je slagala 80 odsto stvari u “Zadruzi” i sada laže. Ja ne mogu više te balade da slušam, kod mene te balade ne prolaze! Luna je rekla u “Zadruzi” da je sama kupila vozačku dozvolu, pa rekla da se šalila. Kaže da je to rekla da bi ispala mangup… Devojko, ako nisi normalna, leči se, sine! – bio je oštar on.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Slični članci
1 komentar
  1. Dragica says

    E sta smo doziveli da jedan Mica salje mlade devojke kod lekara. Pa gde ces veceg pacijenta od tebe dzukelo. Svi koji kazu da on samo psuje a da je dobar. Ja im porucujem neka njihovim sestrama ili kcerkama kaze: raspale k..ve, prost…tke, popusi mi k…c, dr…o i tako dalje sramota je vise da ga citiram. I posle toga “on je dobar” DNO DNA.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.