ŠAMPANJAC, BALONI I POKLONI: Dejan Dragojević priredio supruzi Dalili predivno iznenađenje za 25. rođendan!

Učesnica i pobednica prošle sezone rijalitija "Parovi", Dalila Dragojević danas je presrećna, jer sa suprugom Dejanom i prijateljima proslavlja svoj 25. rođendan.

Ona se obratila pratiocima na instagramu emotivnim statusom koji ih je raznežio.

- Uradih ja svašta nešto za ovih mojih 25 godina. Upoznah dosta ljudi. Prođoh kroz dosta država i gradova. Napravih i pametnih poteza, ali Boga mi i glupih (šta ću, pripisivalo se mojim mladim godinama i neiskustvu). Stekoh prijatelje, pa ih i nekim čudom izgubih, pojedini i danas ostadoše tu i biće, a oni koji su otišli neka im je srećno. Osetih ja i pobedu, a Boga mi i poraz, sve je za ljude. Mogla bih ovako do sutra. Glavno u celoj priči... Dođe u moj život čovek po imenu Dejan i promeni ga za 100 stepeni. Nauči me šta je prava ljubav i šta znači zaista voleti nekog srcem, dušom i celim telom. Odjednom opet čudan osećaj da za svoj rođendan imam potrebu da se zahvalim njemu koji je uz mene bio i biće i u dobru i zlu, baš onako kako smo i obećali u opštini na dan našeg venčanja. Hvala ti, živote moj, što zbog tebe znam šta zaista znači biti srećan ovog 3. septembra - otvorila je dušu Dalila.

Međutim, to nije sve. Kada se jutros probudila lepu brinetu dočekalo je predivno iznenađenje od supruga- baloni, pokloni i šampanjac, a fotkom se pohvalila na Instagramu.

- Hvala ti, mužiću moj, na ovako prelepom iznenađenju. Kaže Deki: “Bebo, dan je tek krenuo, ima još”. Ovo sve je priredio u našoj kućici dok sam ja spavala kod babe. Zar nije najbolji na svetu?

Njihovi fanovi su se saglasili sa njom, a zatim je obasuli čestitkama i lajkovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlog-girl 🎥YouTube Channel 👇⚜️ (@dalila_dragojevic_official) on

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još