ŠAMPANJAC, BALONI I POKLONI: Dejan Dragojević priredio supruzi Dalili predivno iznenađenje za 25. rođendan!

Učesnica i pobednica prošle sezone rijalitija “Parovi”, Dalila Dragojević danas je presrećna, jer sa suprugom Dejanom i prijateljima proslavlja svoj 25. rođendan.

Ona se obratila pratiocima na instagramu emotivnim statusom koji ih je raznežio.

Uradih ja svašta nešto za ovih mojih 25 godina. Upoznah dosta ljudi. Prođoh kroz dosta država i gradova. Napravih i pametnih poteza, ali Boga mi i glupih (šta ću, pripisivalo se mojim mladim godinama i neiskustvu). Stekoh prijatelje, pa ih i nekim čudom izgubih, pojedini i danas ostadoše tu i biće, a oni koji su otišli neka im je srećno. Osetih ja i pobedu, a Boga mi i poraz, sve je za ljude. Mogla bih ovako do sutra. Glavno u celoj priči… Dođe u moj život čovek po imenu Dejan i promeni ga za 100 stepeni. Nauči me šta je prava ljubav i šta znači zaista voleti nekog srcem, dušom i celim telom. Odjednom opet čudan osećaj da za svoj rođendan imam potrebu da se zahvalim njemu koji je uz mene bio i biće i u dobru i zlu, baš onako kako smo i obećali u opštini na dan našeg venčanja. Hvala ti, živote moj, što zbog tebe znam šta zaista znači biti srećan ovog 3. septembra – otvorila je dušu Dalila.

Međutim, to nije sve. Kada se jutros probudila lepu brinetu dočekalo je predivno iznenađenje od supruga- baloni, pokloni i šampanjac, a fotkom se pohvalila na Instagramu.

Hvala ti, mužiću moj, na ovako prelepom iznenađenju. Kaže Deki: “Bebo, dan je tek krenuo, ima još”. Ovo sve je priredio u našoj kućici dok sam ja spavala kod babe. Zar nije najbolji na svetu?

Njihovi fanovi su se saglasili sa njom, a zatim je obasuli čestitkama i lajkovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlog-girl 🎥YouTube Channel 👇⚜️ (@dalila_dragojevic_official) on

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.